الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله پسرم هم الآن ۸ ماه و نیمش هست.. از اول که به دنیا اومد رفلاکس داشت و هنوزم گاهی داره!
پایین بودن فری بتا معلوم نیست از چی هست ولی طبق تحقیقات خودم تو نی نی سایت بچه هایی که متولد میشدن رفلاکس داشتن که اکثر بچه ها دارن! حالا ربطی داره یا نه رو نمی دونم
سلام بله پسرم هم الآن ۸ ماه و نیمش هست.. از اول که به دنیا اومد رفلاکس داشت و هنوزم گاهی داره! ...
سلام ممنون عزیز جواب دادید
منم تو اینترنت میخوندم در مورد پایین بودن چیزهای خوبی ننوشته بود نگران بودم حالا خداروشکر پسر شما سالم به دنیا اومد البته من از ماه اول دارم انوکساپارین هم میزنم پس دیگه زیاد جای نگرانی نیست؟
سلام ممنون عزیز جواب دادید منم تو اینترنت میخوندم در مورد پایین بودن چیزهای خوبی ننوشته بود ...
به نظرم اصلا خودتو درگیر این چیزها نکن..من کلا تو نت بودم و سرچ میزدم.. راجع به کوچکترین فاکتورهای آزمايشاتم، سونوگرافی ها، هورمونها و و و ... ولی اشتباه کردم فقط به خودم و بچم حرص و جوش دادم..الانم بچم همش جیغ جیغو شده😄
فکر کنم تاثیر استرس های من بوده تو بارداری! من چون به بدبختی باردار شدم و یه سقط قبلش داشتم برای همین کلا ترسیده بودم و مدام مشغول سرچ کردن بودم..به نظرم تو این کار رو نکن ، بالاخره بچه به دنیا میاد..خوب یا بد کاری از دستت الان بر نمیاد که! پس از بارداریت لذت ببر
ببخشید اینقدر دیر پاسخ دادم..بله نی نی من پسر بود و خدا رو شکر با وزن ۳.۵ کیلو به دنیا اومد ولی متأسفانه رفلاکس شدید داشت و هنوزم گاهی داره.. خیلی اذیت شدیم
سلام عزیزم من 16 هفته هستم Papp_a خیلی پایین بود 0.12 چند بار هم ب دکترم گفتم توجه نمیکرد 😑 ...
سلام عزیزم
منم هرشب تا ماه ۹ خوردم ولی نمی تونم بگم بخوری یا نه با یه دکتر دیگه صحبت کن.. پسر من از بدو تولد رفلاکس داشت و الانم که یک ساله و چهار ماهش هست هنوز حرف نمیزنه😒