2777
2789
عنوان

پایین بود free Bhcg و PAPP-A در غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 33298 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما چیکار کردی free mom پایین بود؟

سلام

بله پسرم هم الآن ۸ ماه و نیمش هست.. از اول که به دنیا اومد رفلاکس داشت و هنوزم گاهی داره! 

پایین بودن فری بتا معلوم نیست از چی هست ولی طبق تحقیقات خودم تو نی نی سایت بچه هایی که متولد میشدن رفلاکس داشتن که اکثر بچه ها دارن! حالا ربطی داره یا نه رو نمی دونم

و عموما نی نی هاشون پسر بوده

سلام بله پسرم هم الآن ۸ ماه و نیمش هست.. از اول که به دنیا اومد رفلاکس داشت و هنوزم گاهی داره!  ...

سلام ممنون عزیز جواب دادید

منم تو اینترنت میخوندم در مورد پایین بودن چیزهای خوبی ننوشته بود   نگران بودم حالا خداروشکر پسر شما سالم به دنیا اومد البته من از ماه اول دارم انوکساپارین هم میزنم پس دیگه زیاد جای نگرانی نیست؟

سلام ممنون عزیز جواب دادید منم تو اینترنت میخوندم در مورد پایین بودن چیزهای خوبی ننوشته بود   ...

به نظرم اصلا خودتو درگیر این چیزها نکن..‌من کلا تو نت بودم و سرچ میزدم..‌ راجع به کوچکترین فاکتورهای آزمايشاتم، سونوگرافی ها، هورمونها و و و ... ولی اشتباه کردم فقط به خودم و بچم حرص و جوش دادم..‌الانم بچم همش جیغ جیغو شده😄

فکر کنم تاثیر استرس های من بوده تو بارداری! من چون به بدبختی باردار شدم و یه سقط قبلش داشتم برای همین کلا ترسیده بودم و مدام مشغول سرچ کردن بودم..‌به نظرم تو این کار رو نکن ، بالاخره بچه به دنیا میاد..‌خوب یا بد کاری از دستت الان بر نمیاد که! پس از بارداریت لذت ببر

سلام ببخشید شما بچتون بدنیا اومد خدای نکرده مشکای براتون پیش نیومد ؟ اخه سطح مام فری بتا منم پایینتر ...

سلام

ببخشید اینقدر دیر پاسخ دادم..‌بله نی نی من پسر بود و خدا رو شکر با وزن ۳.۵ کیلو به دنیا اومد ولی متأسفانه رفلاکس شدید داشت و هنوزم گاهی داره.. خیلی اذیت شدیم

سلام بله پسرم هم الآن ۸ ماه و نیمش هست.. از اول که به دنیا اومد رفلاکس داشت و هنوزم گاهی داره!  ...

سلام عزیزم من 16 هفته هستم 

Papp_a خیلی پایین بود 0.12 چند بار هم ب دکترم گفتم توجه نمیکرد 😑

حتی گفتم داپلر بنویس گفت دو هفته دیگه برو آنومالی همه چی چک میشه دیگه داپلر نمیخواد 

ب نظرتون ضرر نداره آسپرین 80 شبی یکدونه بخورم؟ 

سلام عزیزم من 16 هفته هستم  Papp_a خیلی پایین بود 0.12 چند بار هم ب دکترم گفتم توجه نمیکرد 😑 ...

سلام عزیزم 

منم هرشب تا ماه ۹ خوردم ولی نمی تونم بگم بخوری یا نه با یه دکتر دیگه صحبت کن.. پسر من از بدو تولد رفلاکس داشت و الانم که یک ساله و چهار ماهش هست هنوز حرف نمیزنه😒

نمی دونم که این قرص ها تاثیر داشته یا نه؟!

سلام عزیزم  منم هرشب تا ماه ۹ خوردم ولی نمی تونم بگم بخوری یا نه با یه دکتر دیگه صحبت کن.. پسر ...

فک نکنم قرص آسپرین تاثیری داشته باشه تو حرف زدن یا رفلاکس بچه

خدا حفظش کنه برات، بالاخره ب حرف میاد خیلی بچه ها دیر ب حرف میان حتی تو فامیل داشتیم 3سالگی ب حرف اومدن

چقدر بالا هست.. ریسک هاتون پایینه یا بالا؟ بچتون دختره؟

سلام گلم خوبی?منم فری بتام مثل مال شماپایین اخراین ماه زایمانم انقداسترس کشیدم سراین مام افسردگی گرفتم،بچتون الان سالم حرف زد،خداکنه هیچی نشه دکترم اصلابمن چیزی نگف شباازاسترس خابم نمیبره