2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه بابا هوف....

230 بازدید | 11 پست

یعنی یه شب نیست تو محله ی ما دعوا نباشه 

سر هر چیز کوچیکی دعوا 

یهو میبینی ساعت ۵ صبح صدای داد و قال و کتک زدن و کتک خوردن داره میاد😐 الان دوباره دعوا شده سر اینکه دختر بدخت بیرون بوده😐 

اونسری دعوا شد شدید ق*مه کشی کردن😐 

یعنی همسایه هامون درپیتن در حد لالیگاااا 

ایا من میتونیم شکایت بکنم؟😐 مدرکی چیزی نمیخوان ازم؟ 😐 بخدا خسته شدم از بس هر روز دعوا و درگیری داریم تو محل 😐 

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ی بار فیلم یا صداشونو ضبط کن ببر

الا یه بار اینقدر درگیری شدید بود پلیس اومد 😐 عکس گرفتم بردم گفت از کجا معلوم ساختگی نیست😐 منم گفتم شما سه صبح تشریف بیار تو کوچمون بفهمی من دروغ میگم یا نه

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

قمه کشی حبس از شش ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق داره

برین با همسایه ها شکایت کنین😑

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
کی با کی دعوا میکنه؟ 

همسایه هامون 

بدبختی یه همسایه هم نیست خو کلا محلمون محله دزد معتاد و قاچاقچیو و اصلا یه جای افتضایحیه که نگو امنیت هم که....

الا یه بار اینقدر درگیری شدید بود پلیس اومد 😐 عکس گرفتم بردم گفت از کجا معلوم ساختگی نیست😐 منم گفت ...

فیلم بگیر ببر براسون

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              
قمه کشی حبس از شش ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق داره برین با همسایه ها شکایت کنین😑

والا من میترسم از این یاروعه که قمه میکشه شکایت کنیم بتدا ازاد شه بیاد بکشتم😐 زندگی ندارم از دست اینا خو

والا من میترسم از این یاروعه که قمه میکشه شکایت کنیم بتدا ازاد شه بیاد بکشتم😐 زندگی ندارم از دست ای ...

نه بابا مگه مملکت دست ایناست😑

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
نه بابا مگه مملکت دست ایناست😑

شانس ندارم که یهو دیدی اومد قشنگ کشتم😐😂

شانس ندارم که یهو دیدی اومد قشنگ کشتم😐😂

😂🤦🏻‍♀️