حسنابانوشرق مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 915 عنوان دلم برابچم تنگه😢 414 بازدید | 13 پست خدایا تا کی جدایی دلم تنگشه...چن ماه تلاش کروم فراموشش کنم بعش فکر نکردم ولی نمیشع فراموشش کنم خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍 1400/10/09 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کژال۱۲۳ عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 222 عزیزم چی شده توضیح میدی دعا کنیم خوشی ببارد و صلح باشد و عشق ، و زمین جای قشنگی بشود برای زندگی....
کهکشان00 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 13323 فوت شده؟ بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.
hm7969 عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 751 چرا جداست ازت؟منم بچم مرده نمیتونم با هاش کنار بیام هر روزم گریه است
حسنابانوشرق مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 915 هرکاری میکنم نمیشه خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
حسنابانوشرق مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 915 چرا جداست ازت؟ منم بچم مرده نمیتونم با هاش کنار بیام هر روزم گریه است ندارمش خدالایقم نمیدونه😢😢😭 خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
حسنابانوشرق مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 915 میگن بهش فکرنکن نمیشع ک نکنم😢حتی خدانمیزاره درموردش حرف بزنمنت عالی درمورد بچه ک میشه نت میپرهنی نی سایت ارور میدهخدایا چ وضعیه اخه😢 خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
حسنابانوشرق مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 915 چن ماه بود ک بهش فک نکردماما امشبی بچه لعنتی😢چقد قشنگ حرف میزدمامانشو بغل کرد وبوسید دلم ضعف رفیهو دلتنگ بچه نداشتم شدم خیلی دلم تنگ شدحتی نمیدم بهش بگم دخترم یا پسرم خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
حسنابانوشرق مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 915 نمیتونم باکسی حرف بزنمبچه رو میبینم نمیتونم بغلش کنمنمیتونم درمورد بچه حرف بزنماز نیش وکنایع هاشون میترسم خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
حسنابانوشرق مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 915 میشه ارومم کنین؟ خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍