2777
2789
عنوان

دلم برابچم تنگه😢

414 بازدید | 13 پست

خدایا تا کی جدایی دلم تنگشه...چن ماه تلاش کروم فراموشش کنم بعش فکر نکردم ولی نمیشع فراموشش کنم

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جداست ازت؟ منم بچم مرده نمیتونم با هاش کنار بیام هر روزم گریه است 

ندارمش 

خدالایقم نمیدونه😢😢😭

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

میگن بهش فکرنکن نمیشع ک نکنم😢

حتی خدانمیزاره درموردش حرف بزنم

نت عالی درمورد بچه ک میشه نت میپره

نی نی سایت ارور میده

خدایا چ وضعیه اخه😢

چن ماه بود ک بهش فک نکردم

اما امشب

ی بچه لعنتی😢

چقد قشنگ حرف میزد

مامانشو بغل کرد وبوسید دلم ضعف رف

یهو دلتنگ بچه نداشتم شدم خیلی دلم تنگ شد

حتی نمیدم بهش بگم دخترم یا پسرم

نمیتونم باکسی حرف بزنم

بچه رو میبینم نمیتونم بغلش کنم

نمیتونم درمورد بچه حرف بزنم

از نیش وکنایع هاشون میترسم