2777
2789
عنوان

درد ودل با خدا...

149 بازدید | 3 پست

سلام خدای مهربونم

مطمعنم که حالت خوبه ولی چرا حال منو نپرسیدی؟مگه من بندت نیستم؟!

خدای خوبم ، تنها کسی هستی که به همه ی حرفام گوش میدی ولی هیچوقت قضاوتم نمیکنی؛هیچوقت بهم نمیخندی مسخرم نمیکنی توهین نمیکنی ؛تنها کسی هستی که همینجوری دوستم داری؛ منم دوست دارم خیلییییی دوست دارم اندازه ی دنیای بزرگی که برای ماساختی دوست دارم،اندازه اسمون ابی،خورشید گرم،برف سفید،اندازه مهربونیت دوست دارم...

ولی از دستت یه کوچولو ناراحتم...میبینی خدای خوبم گله گیم رو پیش خودت میارم چون کسی رو بغیر از خودت ندارم هیچکس...

گریه کردم وناراحت شدم چون دلم واسش تنگ شده خودت بهترمیدونی کی رو میگم؛دلش رو شکستم دلمو سوزوند خیلی دلم براش تنگ شده اینقدری که هرروز دارم بهش فکرمیکنم هرروز هرساعت همیشه جلوی چشامه...

خدای مهربونم چرا نشد بهم برسیم؟چرا دست همدیگه رو ول کردیم؟چرا رفیق نیمه راه شدیم؟چرا چرا چرا؟!!!

چرا گفتم فراموشش میکنم ونکردم چرا نتونستم؟چرا بعد از یکسال هنوز شمارش توی گوشیمه و مدام خیره میشم به زنگ زدن بهش وشنیدن صداش؟!

چرا اول از همه عاشق صداش شدم؟

چرا هیچوقت سرم داد نزد چرا اینقدر مظلوم گفت دلمو شکستی!؟

چرا من بدشدم چرا اینقدر پست وکثیف ونامرد شدم که دلشو شکوندم؟

چرا دلشو شکوندم  و سرم اومد؟!

تنها کس من تنها هستی من امید من درروز های تاریک وغمبار خدای خوبم عزیز ترین ومهربان ترین بنده ی گنه کارت میخاد جواب سوالاش رو بدونه از کجا بفهمه از کی بپرسه چیکارکنه؟

خداجونم تورو به بزرگیت تورو خدا قسمت میدم یکاری کن دلم اروم شه یکاری کن  بغضم اروم شه یکاری کن صبروتحملم زیادشه وروزای خوبم بیاد خاهش میکنم التماست میکنم دستمو بگیر وبلندم کن...

نجاتم بده از اینهمه تاریکی وگمراهی...

یه راهی جلو پام بزار نمیدونم چجوری قسمت بدم وازت التماس کنم که کمکم کنی...

کمکم کن...♡

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله خدا مشکلاتتون حل کنه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا جواب استارتر رو بده خواهش میکنم خداجونم تو که انقدر بزرگی چی میشه جوابمون رو بدی و حاجت روامون کنی 

خدا جونم ۴ ساله دارم دعا میکنم خدا من ناامید نشدم جوابم رو بده حاجتامو بده خدا جونم میدونی دختره بدی نیستم میدونی که ۴ ساله عاشقشم میدونی که عشقم پاکه خدا جونم عشقم رو بزار تو دلش کاری کن بهش برسم خداجونم ایندفعه اون بیاد سمتم باهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم باهم خواهش میکنم خدا جونم حاجتای همه رد بده حاجتای منم بده 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم