2777
2789

من و مامانم رفته بودیم خرید و هوا خیلی سرد بود و برف میبارید و خیلی جمعیت زیاد بود یهو دیدم یه پسر بچه گوشه دیواری نشسته از سرما داره میلرزه و گریه میکنه خیلی دلم براش سوخت و اینقد جمعیت زیاد بود نتونستم برم سمتش مامانم رو ترسیدم گم کنم٫بر گشتنی باز همون بچه اونجا بود باز داشت گریه میکرد و میلرزید و من یه پنجاه تومن شوهرم بهم داده بود وسیله بخرم که نشد بخرم و رفتم سمتش نشستم پیشش گفتم چی شده چرا گریه میکنی خیلی خجالت میکشید گفت مامانم مریضه و دکتر گفته باید ببرم سونوگرافی و من پول ندارم من دست کردم تو کیفم هر چی داشتم بهش دادم گفتم اگه پول باز داشتم بیشتر میدادم انگا یه چیزی ته قلبم میگفت پولو بهش بده شک نکن٫و مامانم کلی دعوام کرد که چرا دادی ولی گفتم من تو دلم نیت کردم که خدا هیچ وقت منو تو اون شرایط نزار٫درست یک هفته بعد امتحان ترم دانشگاه داشتم و صب دیدم مامانم حالش بد شده کل تنش سرد بود و میگفت فشارم افتاده بهم اب قند بده خرما بده و پاهاشم بلند کرد ولی خوب نشد و فشارسنج فشارش رو هشت نشون میداد من بهش گفتم ماما دراز نکش پاشو بشین انگار یکی بهم گفت نزار دراز بکشه٫اصلا دولی تو خونه نداشتیم٫زنگ زدم اورژانش اومد گفت برو خداروشکر کن دراز نکشیده و نشسته فشارش۲۰ بود مگر نه الان رگ های مغزش ترکیده بود و اونجا فهمیدم من چی کار کردم که خدا نگه داشت مادرمو.

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ما که دست به خیریم هم خودم هم بابام از نظر خودمون البته ولی خب گشایشی نشده

نه عزیزم اینطوری فک نکن ادم خودش نمیدونه که شاید یه انفاق بدی قرار بوده براتون بیافته ولی به خاطر دست به خیری شما از سرتون رفع شده رفته

شوهرم چند وقت پیش داشت رو پشت بوم کولر رو تمیز میکرد که خالیش کنه برای زمستون.  ی آقایی اومد دم در گفت چیزی داری گرسنمه.‌منم خداییش غذا نداشتم. ی نون و خامه تو یخچال بود با کمی پول دادم بهش. بعد شوهرم اومد گفت پام گیر کرده لبه پشت بوم معجزه شده که نیفتادم. خودم گفتم شاید بخاطر همون لقمه نون بوده که دادم به اون بنده خدا.

شوهرم چند وقت پیش داشت رو پشت بوم کولر رو تمیز میکرد که خالیش کنه برای زمستون.  ی آقایی اومد دم ...

اره عزیزم دقیقا همینطوره خداروشکر گلم

من کلا خیلی از این اتفاقا برام افتاده ایمان دارم که نه به ادما حتی به حیوان های تو خیابونم باید کمک کنیم تا قانون طبیعت و قانون کارما همون رو به ما برگردونه

نه عزیزم اینطوری فک نکن ادم خودش نمیدونه که شاید یه انفاق بدی قرار بوده براتون بیافته ولی به خاطر دس ...

ولی مشکلاتمون حل نشده

بابام اینقدر سر نماز دعا میکنه من اصلا شرمنده میشم

💍♥ i said yes 

ولی مشکلاتمون حل نشده بابام اینقدر سر نماز دعا میکنه من اصلا شرمنده میشم

اخه عزیزم میدونی نمیگم دعا خودش خیلی از مشکلاتو حل میکنه ولی باید قانون کائنات رو رعایت کنید تا مشکل حل بشه دعا که میکنید اصلا نباید در باره مشکلتون گلایه کنید که چرا اینو دارم چرا حل نمیشه چون کائنات نمیدونه شما چی میخواید اون چیزی که بهش انرژی میدد رو بیشتر بهتون برمیگردونه ٫خواستی بهت یاد میدم چی کار کنید بهم دعوت دوستی خواستی بفرست یا شمارمو کیدم با واتساپ حرف میزنیم و یه فایل هایی رو برات میفرستم ایشالا که موثر باشه

خانما حوصله شو دارید یه اتفاق دیگه هم بگم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

اره بگو، من ب چند نفر کمک کردم ،اما برادرشوهرم وجاریم حقمون رو خوردن برای خودشون توی خونه شیک وراحت نشستن من تو خونه های مستاجری وداغون ک همیشه باعث اذیت بودن😔

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید