2777
2789

تو تهران. من شنبه امتحانم حضوریه. هیچی ندارم بپوشم جدا هیچیی. امروز تجریشو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم. همه جا بیشتر پالتو و بارونیه و قیمتا تخیلی. من یه مانتو پاییزه ی ساده که حالا بلند باشه کارمو راه میندازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت‌ تیرو دیدی؟ مغازه‌هاییش که مانتو اداری دارن؟

نه. امروز قصد داشتم برم اونجا که سر از تجریش دراوردم:/ قبل کرونا زیاد میرفتم اونجا ولی معمولا چیزی پیدا نمیکردم که تو سه چارتا مغازه ی تجریش پیدا نشه. 

تو تجریش پیدا نکردی؟ من از پاساژ مروارید مینی سیتی یه مانتو بلند گشاد جلو بسته پیدا کردم سبک هم هست ...

نه. یا پوشیده نبودن یا یکمی پر رنگ و لعاب بودن و من ساده تر میخواستم. منم چادر میپوشیدم قبلا برا دانشگاه خیلی برام مهمه که ساده و پوشیده باشم و چیزی پیدا نکردم و وقت زیادیم ندارم درسم مونده. 

تو خود مروارید یا نخل؟ مانتو زیادی نداره اونجا. مانتویی که گرقتی عبا طور که نیست؟ چون من عبا خوشم نمیاد. همون مانتو ولی حالا یکی دو وجب زیر زانو

نه. امروز قصد داشتم برم اونجا که سر از تجریش دراوردم:/ قبل کرونا زیاد میرفتم اونجا ولی معمولا چیزی پ ...

تجریش جدیدا عجیب‌غریب شده مانتو‌هاش😐 البته تو تندیس یکی دوتا مغازه‌ن اونا چیزای بدی ندارن ولی هم قیمتاش عجیب رفته بالا اون سمت هم من اصلا جلو بسته یا ساده اینا ندیدم، قبلا بیشتر بود😑 یه دونه مغازه من عید امسال ازش خرید کردم همون دست سمت امامزاده صالح و قائم، الان اسمشو یادم نیست ولی یه مغازه کوچیکیه، اون جلو بسته داشت.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
قبلنا ما شب امتحان درس میخوندیم شماها تازه باید مانتو پیدا کنید!!!

دیگه وقتی بعد دو سال 4 روز مونده به امتحان اطلاع میدن باید بریم دانشگاه همین میشه دیگه. حالا فکر کن من قبلا چادری بودم و مانتوهام همه کتی و کوتاه بوده. الان کلا تغییر کرده مدلم و چیز مناسبی ندارم ودنبال بلند و ساده م که متاسفانه فصل خیلییی بدیه

دیگه وقتی بعد دو سال 4 روز مونده به امتحان اطلاع میدن باید بریم دانشگاه همین میشه دیگه. حالا فکر کن ...

بله منظورم اوضاع دنیا بود.قبول دارم شماهام یه جوری کاراتون سخت شده

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
تجریش جدیدا عجیب‌غریب شده مانتو‌هاش😐 البته تو تندیس یکی دوتا مغازه‌ن اونا چیزای بدی ندارن ولی هم قی ...

تندیسو نرفتم ولی قائم یه مغازه که مانتو پوشیده داشت جنس خیلی ساده که مانتو زیبا مشابه اون جنس رو 340 میداد، رو 980 میفروخت:/ قشنگ حس کردم قائم جای خرید نیست و باید بیخیال شم. دارم میمیرمم از یه طرف واکسن زده بودم چند روز افتاده بودم و درسم نخوندم. از یه طرفم این قضیه ی بی لباسیی🥺