2777
2789

سلام دوستان

غرب تهران مرکز مطمئن و خوب واسه ختنه سراغ دارین؟

به تجربه و راهنمایی شما در این مورد نیاز,دارم 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دکترو آوردیم خونه.اینجوری از نظر بهداشت خیالمون راحتتر بود❤

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اگه ختنه نکنیم مگه چی میشه 

مسلمان محسوب نمیشه.براش هم خوب نیست.بزرگتر بشه ممکنه انواع عفونتها و بیماریهای دستگاه تناسلی رو بگیره.ختنه برای سلامتیش مفیده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ما دکترو آوردیم خونه.اینجوری از نظر بهداشت خیالمون راحتتر بود❤

بسلامتی عزیزم ... خدا حفظش کنه گل پسرت رو

کجای تهرانی؟ چند گرفتن؟ به چه روشی ختنه کردن؟

بسلامتی عزیزم ... خدا حفظش کنه گل پسرت رو کجای تهرانی؟ چند گرفتن؟ به چه روشی ختنه کردن؟

مرسی.ممنونم.خدا عزیزانتونو حفظ کنه🤗

من شرقم.۴ سال پیش ۳۰۰ گرفت.الانو نمیدونم چنده.به روش جراحی.یعنی انتخاب خودم بود.

اگر میخوای گوشیمو نگاه کنم اگر شمارشو داشتم بدم بهت؟ کارش حرف نداشت.چند نفراز فامیلارو ختنه کرد دیدم زیاد تعریف میکنن منم بهش زنگ زدم اومد.فوق تخصص اورئولوژی هم بردم آلت بچمو چک کرد گفت عالی ختنه شده.آلت بچه من کوتاهه.کارهرکسی نبود بتونه ختنه کنه.

مرسی.ممنونم.خدا عزیزانتونو حفظ کنه🤗 من شرقم.۴ سال پیش ۳۰۰ گرفت.الانو نمیدونم چنده.به روش جراحی.یعن ...

مرسی عزیزم 

جراحی بنظرم هم مشکله هم پروسه بهبودی طولانی تری داره 

اگه به روش حلقه هم انجام میده ممنون میشم شماره تماسش رو بدی🌼

مرسی عزیزم  جراحی بنظرم هم مشکله هم پروسه بهبودی طولانی تری داره  اگه به روش حلقه هم انج ...

نه سخت نبود.اتفاقا حلقه امکان چسبندگیش زیاده ولی جراحی بعد ۳ روز بخیه ها میوفتن و راحت میشه.

ببخشید من گشتم شمارش نبود.پاک شده.اسمش آقای محمدزاده هست تو درمانگاه شاهد سمت چهارراه سیدالشهدا تهرانپارس کارمیکردن.یه آقای حدودا ۴۰ ساله سبزه  قد بلند با موهای جوگندمی

نه سخت نبود.اتفاقا حلقه امکان چسبندگیش زیاده ولی جراحی بعد ۳ روز بخیه ها میوفتن و راحت میشه. ببخشید ...

لطف کردی وقت گذاشتی عزیز

مرسی از محبتت

🌻

لطف کردی وقت گذاشتی عزیز مرسی از محبتت 🌻

خواهش میکنم 🤗