2777
2789
عنوان

من بیچاره مجبورم برم خونه پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 41 پست
دلیل اصرارشون از محبته یا از تعصب

از بیشعوری.از هیچ کدوم 

من بیچاره باید با لباس رسمی با جوراب و شال بشینم و دستورات ماد شوهر اجرا کنم .تازه پانیک هم دارم تو جمع حالم بد میشه .بخدا ازشون متنفر شدم بخاطر این کارشون

مامان مانلی و سامیار

والا خوب پدرشوهرمادرشوهری داری به فکرتن میخانت البته یه خورده زیاده روی میکنن ولی خب جنبه مثبتشم درنظربگیر بعضی روزا واسه اینکه نری یه بهونه هایی جورکن مثلابگو کرونا گرفتم قرنطینم😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا گفتم گفتم جایی میرم پسرم به حرفم گوش نمیده خونه خودم راحت ترم.حتی بهشون گفتم من خونه مامانمم نم ...

آخه چه مشکلیه که میخان حتما بری

یا خیلی دوستت دارن یا میخان وقتی پسرشون نیس پا کج نزاری جز اینا چیزی به ذهنم نمیاد ولی به شوهرت بگو اصلا نمیری اومدن هم درو باز نکن

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
از بیشعوری.از هیچ کدوم  من بیچاره باید با لباس رسمی با جوراب و شال بشینم و دستورات ماد شوهر اج ...

عزیزم خوب بگو میرم خونه مادرم میمونم.....بعدم نرو و بمون خونه خودت....یابگو اینبار مادرم یاخواهرم یا داداشم و خانمش میان پیشم میمونن.

یه روز خوب میاد

وای من انقدر دوسدارم برم خونه پدرشوهرم خیلی راحتم. حیف ک شوهرم کارش اینجوری نیس ک نباشه 😂

خوبه راحتی .من خونه پدرم لباسام راحته ولی اونجا باید مثل مهمون بشینم و اونجا بچه هام به حرفم گوش نمیدن.مادرشوهرمم خیلی دستور میده

مامان مانلی و سامیار

سر حرف خودت بمون و نرو

راستی چرا خونه مامانت نمیری؟ 

منم خدایی لجم میگیره اینجور مواقع

همین شب یلدامون دقیقا همین اتفاق افتاد. داداشم و بابام تنها بوذن مامانم رفته بوذ خونه اون یکی داداشم یه شهر دیگه. من میخواستم شب یلدا رو خونه بابام باشم ولی یهو دیدم پدرشوهرم بی خبر و سرزده اومد دنبالمون که زود حاضر شین باید بیاین خونه من. 😐

حالا هر چی میگفتم بابام تنهاس امسالو میخوایم بریم اونجا، مرغش یه پا داشت و قبول نکرد😐چقد حرص خوردم خدا میدونه! 

درسته خیلی محبت دارن بهمون و خوش گذشت واقعا، ولی خدایی حرف زور سنگینه😑

Kiziim
خوبه راحتی .من خونه پدرم لباسام راحته ولی اونجا باید مثل مهمون بشینم و اونجا بچه هام به حرفم گوش نمی ...

وقتی اومد بگو من گفتم نمیام و کار یه روز دو روز نیست که بیام دیگه کارشه و باید عادت کنم به کار شوهرم

بگو میخام برم پیش مامانم ب شوهرت بگو اونجا معذبم محترمانه ب خودشون بگو من خونه خودم راحت ترم

بخدا همه جوره گفتم ولی انگار می‌خوان لج منو دربیارن.یعنی چی آخه بگی میاد یا نمیاد بگو حاضر باشن فردا صبح؟یعنی تو غلط کردی واسه خودت حرف میزنی

مامان مانلی و سامیار
بخدا همه جوره گفتم ولی انگار می‌خوان لج منو دربیارن.یعنی چی آخه بگی میاد یا نمیاد بگو حاضر باشن فردا ...

ی بار ک اومد نرو هرچی اصرار کرد بگو نمیتونم بیام 

و خدایی که در این نزدیکیست 
درو باز نکن بگو خواب بودم.. به شوهرت بگو بچه که نیستم بترسم زن خونه هستم میخام خونه خودم راحت باشم ا ...

نمیگن می‌ترسی .نمی‌دونم چشونه.بخدا هر وقتم میگم رفتم خونه مادرم زنگ میزنن از بچه ها میپرسن منم نمیتونم به بچه هام بگم دروغ بگید .نمی‌دونم چشونه.

مامان مانلی و سامیار
محترمانه و صمیمی بگین با تنهایی مشکلی ندارین شاید فکر میکنن اذیت میشی تنها باشی

گفتم .حتی ی بار مستقیم به مادرشوهرم گفتم که شوهرم خونه نیست خونه خودم فقط راحتم خونه مادرمم نمیرم.زنگم میزنن میگم ممنون خونه راحتم.ولی اینا دیگه زور میگن

مامان مانلی و سامیار
نمیگن می‌ترسی .نمی‌دونم چشونه.بخدا هر وقتم میگم رفتم خونه مادرم زنگ میزنن از بچه ها میپرسن منم نمیتو ...

احتمالا بدبین هستن 🤦🤦 یه بار پاتو کن توی یه کفش بگو نمیام تمام . درم باز نکن تلفنتم جواب نده اینهمه سال چطوری تحمل کردی من موندم