2777
2789
عنوان

کیک روی گاز با قابلمه

233 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من میخام کیک اسفنجی روی گاز با قابلمه درست کنم ولی تا به حال درست نکردم خوب میشه یانه؟

امشب تو تستر درست کردم اصلا خوب نشد وسطاش پخته نشده و پف نکرد

کیا روی گاز درست کردن ؟خوبه یانه؟اگه نکته ایی داره بگه لطفا

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘

من توی ماهیتابه رژیمی، یا همون دو طرفه پختم زیر تابه شعله پخش کن بزار حرارتم کم کن که نسوزه یه طرف پخت طرف دیگشو برگردون بپزه و تغییر رنگ بده

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی ماهیتابه رژیمی، یا همون دو طرفه پختم زیر تابه شعله پخش کن بزار حرارتم کم کن که نسوزه یه طرف پ ...

من تو قابلمه میخام درست کنم که قطرش زیاد بشه خوب میشه؟

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
فقط زیر ش باید خیلی کم باشه حالت دم کردن برنج و نیم ساعت اول درش باز نشه وگرنه پف کیک میخوابه

مرسی عزیزم

من دست کردم اره خوب میشه، من چرب میکنم کفشو بعد که پف کرد و پخت برمیگردونم تو بشقاب قابلمه رو میشورم خشک میکنم باز چرب میکنم برمیکردونم توش این سمتم بپزه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
من دست کردم اره خوب میشه، من چرب میکنم کفشو بعد که پف کرد و پخت برمیگردونم تو بشقاب قابلمه رو میشورم ...

یعنی لازمه برش گردونم؟؟چون تو گوگل نگا کردم نگف برش گردونم

سلام گلم یه قابلمه بزرگ بزار روی گاز یکم توش آب بریز و چند تا پایه فلزی هم قرار بده قالب کیک هم بزار روی اون پایه های فلزی کیک با بخار آب درست میشه وسطش خام در نمیاد من مستقیم گزاشتم رو گاز توش خام در میاد😊

نمیدونم فقط زیرشو کم کن و تا نیم ساعت درشو باز نکن امیدوارم خوب بشه، یه بار بپزی دستت میاد چیکار باید بکنی موفق باشید

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
نمیدونم فقط زیرشو کم کن و تا نیم ساعت درشو باز نکن امیدوارم خوب بشه، یه بار بپزی دستت میاد چیکار بای ...

مرسی عزیزم

سلام گلم یه قابلمه بزرگ بزار روی گاز یکم توش آب بریز و چند تا پایه فلزی هم قرار بده قالب کیک هم بزار ...

این روشو خیلی شنیدم خوب میشه ولی میترسم کیکم مزه خامی بده

برای پایه فلزی از چی استفاده میکنی؟؟

این روشو خیلی شنیدم خوب میشه ولی میترسم کیکم مزه خامی بده برای پایه فلزی از چی استفاده میکنی؟؟

نه خیلی بهتره میتونی امتحان کنی

دو تاشو خیلی تفاوت داره😊

مثل قالب های که برای خمیر بسکوییت استفاده میشه همینایی که کوچیکن و شکل ستاره و ماه و اینان😅

من بر میگردونم طلایی بشه

شما چند تا تخم مرغ و ارد میزنی؟