2777
2789
عنوان

سوتی ...بیان بخندیم

256 بازدید | 22 پست

میگم بیان بگین از سوتی هایی ک تو حرفامون دادیم.و کلی باعث خجالتمون شده...خودم بگم اول

یبار تو تاکسی نشسته بودم 1خانم اومد بشینه کنارم کفشش خورد ب شلوارم بنده خدا گف ببخشید منم در جواب گفتم نه مرسی...1پسره احمق ک جلو نشسته بود زد زیر خنده.منم تا مقصد هم داشتم خجالت میکشیدم هم بغض کرده بودم😂

یبار دیگه هم مادربزرگم فوت کرده بود دوست بابام باخانوادش اومدن خونمون برای تسلیت اینا.موقع حال واحوال حواسم نبود گفتم عیدتون مبارک صد سال ب این سالا.  کلی ضایع شدم اونروز...

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بابام دیروز عصر داشت با یکی از ناجیا حرف میزد می‌خواست بگه کوزا رو آماده کنید شاید بچه ها خسته بشن منم دارم میام تمرین تا ساعت دو شبه😂

یهو ب جای ک گ گفت واااای من وسط پذیرایی ولو شدم و آنقدر خندیدن نفسم بند اومد 🤐😂

بابام رنگش زرد شد گفت بیام خونه فقط برای تو یکی دارم مهی😑😂

هیچی دیگی اومد خونه نگاه صورتمم نمیکرد😂

ولی آخر آشتی کردیم

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
تو دوران راهنمایی بودم مادرم گف از بقالی سر کوچه نوشابه بخر خواستم بگم نوشابه خانواده گفتم کیلویی

😂😂

ب نوشابه کوکاکولا گفتم آقا ببخشید نوشابه کولاکولا دارید؟ 😐🔪💔

فروشنده برگاش ریخت😂

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

منم یبار رفتم تراش بخرم گفتم تراج دارین گف منظورتون تراشه گفتم نه تراج میگن بهش دیگه بیچاره فروشنده گف اهان باشه بعد ک اومدم بیرون  انقد خجالت میکشیدم از سوتیم 

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
من بابام دیروز عصر داشت با یکی از ناجیا حرف میزد می‌خواست بگه کوزا رو آماده کنید شاید بچه ها خسته بش ...

وای خدا😂😂

منم همسایه اجیم زنه از اوناس...بعد همه میشناسنش 

بابام اومده بود خونه اجیم شوهر اجیم هم اونجا بود 

بعد بابام گفت عههه این زنه همسایه شما شده جدیدا چون تازه اومده بود همسایه اجیم شدن 

بعد بابام گفت این چن روز پیش اومد محله ما من بلند گفتم پ اومد اونجا براچی😧دیدم همه  حواسا خودشون پرت کردن ک مثلا ما نشنیدیم چی گفتی😂😂😂بعد اجیم داخل گوشم گفت بنظرت رفتع براچی یکم خودت فکر کن وای مردم از خجالت😥😂🤦🏻‍♀️

منم یبار رفتم تراش بخرم گفتم تراج دارین گف منظورتون تراشه گفتم نه تراج میگن بهش دیگه بیچاره فروشنده ...

باحال بود😃😃

منم همسایه اجیم زنه از اوناس...بعد همه میشناسنش  بابام اومده بود خونه اجیم شوهر اجیم هم اونجا ...

😂😃😂

تو حرف زدن  زیاد سوتی ندادم ولی تو عمل چرا 😂😂😂

یه بار تو بالکن بودن بعد روبه رو ما اون بالا پشت بوم میشد بعد منم تو بالکن بدون هنذفری آهنگ گوش میدادم اونم چه آهنگی آهنگه میگفت این روزا دلم گرفته دلی که از همه خسته اس آهنگه هم داغون منم مثلا رفتم تو احساس دهنمو عین غار علیصدر باز کرده بودم و گریه می کردم  و سرم بالا بود چشامو باز کردم گلاب به روتون بچه ها همسایه رو دیدم با مدیر ساختمون با همون دهن باز جیغ زدم رفتم تو خونه😂😂😂😂😂😂😂

یا سه چهار سال پیش تو کلاس بودیم همه بچه ها سر یه چیزی ناراحت بودیم بعد دوستم بهم گفت عسل بیا ترشیجات بخور دوست داری آلوچه اس سیس گرفتم و گفتم نه ممنون من خودم ترشیده ام ( قبلا فکر می کردم ترشیده کسیه که ترشیجات زیاد میخوره) واییی همه کلاس زدن زیر خنده معاون هم بدجور خندید یکی بچه ها صداش زده بود و بهش گفت منم با غرور و همون سیس گفتم چیه خب مگه چی گفتم دوستم گفت که ترشیدی گفتم آره وای بعد گفت دیوونه ترشیده کسیه که سنش بالاست و ازدواج نکرده و ترشیده بعد گفتم چیییی کلا محو شدم  تا یه مدت بهم می گفتن ترشیده😂😂😂😂

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻