2777
2789
عنوان

لیزیک چشم کسی انجام داده ؟؟

205 بازدید | 25 پست

سلام دوسان کسی چشماش لیزیک کرده ؟ تا جه مدت نمیتونستید برید سر گوشی یا با لب تاب و کامپیوتر کار کنید ؟ من دانشجو هستم کارام با کامپیوتر هست 

من تاپیک آخرم در مورد لیزیک چشم بود ، این سوال و نپرسیدم دوستان پاسخ های خوبی دادن حتما بخون عزیزم 

یه دختر قوی هستم 🤍 با اینکه دلمو زیاد شکوندن ولی باز میبخشم 💙 و به دختر بودنم افتخار میکنم ❤ ‌‌از اهالی آرامشم 😍 اونجایی که هرکی اشتباه کنه خودش قبول میکنه اونجایی که دلخوری نمیگیریم اونجایی که اخلاق ها عالیه ،،،، بله من از اهالی آرامشم 💞

۷روز

چون لنز تو چشم اذیت میکنه

اگه بودجشو داری فمتو لیزیک کن

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون انجام دادی شما ؟ 

نه عزیزم ، منم قراره انجام بدم 

یه دختر قوی هستم 🤍 با اینکه دلمو زیاد شکوندن ولی باز میبخشم 💙 و به دختر بودنم افتخار میکنم ❤ ‌‌از اهالی آرامشم 😍 اونجایی که هرکی اشتباه کنه خودش قبول میکنه اونجایی که دلخوری نمیگیریم اونجایی که اخلاق ها عالیه ،،،، بله من از اهالی آرامشم 💞
ممنون شما انجام دادید ؟  به من گفت نوعش با توجه به عکس میگه کدوم جواب میده

بله یکسال و نیم پیش انجام دادم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
بسلامتییییی ... 

مرسی، انءشالله شما هم میکنید کلا زندگی بعد از عینک به نظرم حس عجیبی داره

میترسم لیزیک کنم یعنی قرنیه چشمت به دستگاهی میزنن ؟😭

نه بیست ثانیه برا هرچشمت تو دسگاه نگا نیکتی و دردیم نداره قرنیه رو تراش میدن قبلش بی حسی میریزن چشت من موقعیزکه دسگاه بالای سرم گذاشت میخواستم پاشم فرار کنم ترسیده بودم😁