من تاپیک آخرم در مورد لیزیک چشم بود ، این سوال و نپرسیدم دوستان پاسخ های خوبی دادن حتما بخون عزیزم
یه دختر قوی هستم 🤍 با اینکه دلمو زیاد شکوندن ولی باز میبخشم 💙 و به دختر بودنم افتخار میکنم ❤ از اهالی آرامشم 😍 اونجایی که هرکی اشتباه کنه خودش قبول میکنه اونجایی که دلخوری نمیگیریم اونجایی که اخلاق ها عالیه ،،،، بله من از اهالی آرامشم 💞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دختر قوی هستم 🤍 با اینکه دلمو زیاد شکوندن ولی باز میبخشم 💙 و به دختر بودنم افتخار میکنم ❤ از اهالی آرامشم 😍 اونجایی که هرکی اشتباه کنه خودش قبول میکنه اونجایی که دلخوری نمیگیریم اونجایی که اخلاق ها عالیه ،،،، بله من از اهالی آرامشم 💞
مرسی، انءشالله شما هم میکنید کلا زندگی بعد از عینک به نظرم حس عجیبی داره
میترسم لیزیک کنم یعنی قرنیه چشمت به دستگاهی میزنن ؟😭
نه بیست ثانیه برا هرچشمت تو دسگاه نگا نیکتی و دردیم نداره قرنیه رو تراش میدن قبلش بی حسی میریزن چشت من موقعیزکه دسگاه بالای سرم گذاشت میخواستم پاشم فرار کنم ترسیده بودم😁