یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺 بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭 دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺 عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
لطف داری ممنون الان یه دستم داره سیبزمینی تخم مرغا رو درمیاره از تو قابلمه واسه الویه یه دستم به گوشیه
زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
من هفته روزش پیتزا می خورم البته تاحالا درست نکردم 😃😄
باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺 بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭 دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺 عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕