2777
2789

من با مادر نامزدم کمو بیش ارتباط داشتم قدیما باهم بیرون بودیم مادرش ب نامزدم ک زنگ میزد گوشیو میگرفت با منم صحبت میکرد بعد دیگه اینکارو نکرد بعدش یکی دوبارم من زنگ زدم حالشو پرسیدم ولی دیدم دیگه نمیاد خب زنگ نزدم

بعد مادر من خیلی مریض میشه بیمارستان میره سری پیش هی زنگ میزد بمن حالمو میپرسید حال مامانمو میپرسید اینبار فقط زنگ زده به مامانم برای تولدشم من کادو دادم زنگ زدم تبریک گفتم نامزدم دو سه روز پیش برام تولد گرفته بود نه تبریک گفت نه زنگ زد 

ب نظرتون حق دارم ناراحت باشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره...عقدی؟

عقد نکردیم فعلا نامزدیم

بجای اینکه بیاد با من ارتباط داشته باشه یا همش ب مامانم زنگ میزنه اومده بود بار اولم برا اشنایی هی از خواهرم تعریف کرده که متاهله 

نه خب 

ببین ادما گاهی اوقات درگیرن 

لزوما هم درگیر کار نه،مشغله ذهنی شون بهشون اجازه ابراز احساساتشون رو نمیده.مادر نامزد تو برات احترام قائله اما باید درک کنی که دو زندگی مجزا دارید اونم دغدغه ها و مسائل خودش رو داره و اینکه خب کارهایی که تو میکنی شخصیت و بزرگواری تو رو نشون میده مفابل مادر کسی که بهش تعلق خاطر داری نه چیز دیگه!

خب حالا چه انتظاری داری...هنوز عقد نکردی...والا ما عقدم هستیم بهمون زنگ نمیزدن...من تولدشو تبریک گفتم اون ....ده خانم نگفت...شوهرمم نگفت به اون مارمولک ...ده گفتن به من زنگ بزنه تبریک بگه...  

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

نباید انتظار داشته باشین که بعضی آدمای زندگیتون با شادی هاتون ،خوشحال و با ناراحتی هاتون ،ناراحت بشن،همه اینطوری نیستن.

پس تا میتونید خودتون از شادی هاتون و خوشحالی هاتون لذت ببرید و بی خیال این افکار شید چون بهتون کمک که نمیکنن هیچ،فقط باعث آزارو اذیت خودتون میشن.