2777
2789

دوستان پسرم تو نقاشی استعدادش خیلی خوبه اما امان از این گوشی ها که کل روز رو با اون مشغول و اونو به نقاشی ترجیح میده. راهی بجز کلاس نقاشی میدونید که بهم پیشنهاد کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار خودش علاقه اش رو کشف کنه.مجبورش نکن چون همه یه کار واحد رو میکنن اونم بکنه.مگه چند سالشه!!

9 سالشه. اخه الان نمیشه به بچه اعتماد کرد که ساعت های زیادی تو گوشی باشند. یجوری هم باید اونارو راهنمایی کرد

9

خب پس سواد داره، 

بهش پروژه بده🤭 با موضوعات مختلف و واقعی،

مثلاً لیست خریدن رو بهش بده بگو نقاشیشون رو برام بکش 

یا ازش بخواه یه ایده واسه اتاق خودش بده،مدل چیدمان و نوع وسایل 

یا بگو دوست داری کجا بریم گردش نقاشیش رو بکش 

هم خلاق میشه هم دقت می‌کنه چی بکشه  و چه مدلی

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
9 سالشه. اخه الان نمیشه به بچه اعتماد کرد که ساعت های زیادی تو گوشی باشند. یجوری هم باید اونارو راهن ...

خب از خودش سوال کن 

ازش بخواه برات بگه به چی علاقه داره 

ولی دوستانه باهاش حرف بزنی ها

این بچه های الان خیلی زبلن سریع میخا مچ ادمو بگیرن😑

منم می خواستم دخترمو کلاس نقاشی بزارم اما خیلی هزینشون بالاست. من دخترم از یه سایتی که رایگان مشغول نقاشی کشیدن میشه. اصلا هم سخت نیست و برای ایجاد علاقه خیلی خوبه. بیشتر نقاشی ساده و راحت داره. شاید بتونین اینجوری یکم بهش کمک کنید

خب از خودش سوال کن  ازش بخواه برات بگه به چی علاقه داره  ولی دوستانه باهاش حرف بزنی ها ...

اره واقعا. تو این دوره زمونه ادم باید موقع حرف زدن با بچه ها حواسشو حسابی جمع کنه XD .تشکر از نظرتون