2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

514 بازدید | 17 پست

خانوما من سه روزه که پریودم عقب افتاده،دیروز بی بی چک مدیکور استفاده کردم هاله انداخت،ولی امروز از بی بی چک ویتاسیگن زدم منفی شد،الانم کمر درد زیاد دارم،نمیدونم کدومش درسته میشه راهنماییم کنین

عکس بی بی چک هارو میفرستم الان

جفتشو یه زمان از روز زدی؟باید صبح ناشتا بزنی ک ادرار غلیظ

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این برای دیروزه

بنظر من مثبته بچتم پسر،اگا درست گفتم بعدا خبرم کن،بچه ی پسر بیبی چک دیر پررنگ میشه

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
عجله نکن بی بی چک حدود ده روز بعد از عقب انداختن درسته .

نه من سر بچه هام دوروز قبل از موعدم مدیکور مثبت واضح شد

بنظر من مثبته بچتم پسر،اگا درست گفتم بعدا خبرم کن،بچه ی پسر بیبی چک دیر پررنگ میشه

وای راس میگی برا منم دیر پررنگ شد پسرم بود

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️