2777
2789

اگزما تو کدوم ناحیه هست؟

به صورت جوش و دانه هستش یا محل قرمز و خشکی پوست و خارش؟

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم ۱۵ سالمه خیلی وقت بود اگزمای شدید داشتم 

رفتم دکتر پوست بهم کروتون داد بزنم روی اگزما خلاصه دوره ای خوب میشد یعنی اگه دو روز نمیزدم داغون میشد یک سال کورتون زدم که خیلی هم عوارض داشت تهش هم خوب نشد ولی با طب سنتی معجزه شد برام ❤  

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
سلام عزیزم منم ۱۵ سالمه خیلی وقت بود اگزمای شدید داشتم  رفتم دکتر پوست بهم کروتون داد بزنم روی ...

در کنار کرم طب سنتی طبیعی یه مرطوب کننده هم استفاده کن

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

من از اگزما ناخونام کج شد  

دکتر دیشب هم میخاست برام کورتون 500بزنه اما من نزدم ترسیدم♥😓

نه آمپولش رو اصلا نزن منم فقط کرم کلوبتازول ۰.۰۵ درصد زدم ولی حتما اول طب سنتی رو امتحان کن