2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم دوساله سنتور میره نه سالش تموم شده 5و6 سالگی هم بلز فلوت میرفت

اگه مدرسه میره خوندن نوشتن بلده بزار چون نت هارو باید بخونه بزنه 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
خوندن بلده اما نوشتن نه 

اگه بلده که خوبه چون نت هارو باید بخونه تا بتونه یادبگیره ولی باید پیانو حتنا داشته باشی چون اکورداش فرق داره با ارگ بازم بپرس از استادش 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

من خودم هنوز بچه ام به دنیا نیومده ولی خودم گیتار و پیانو میزنم  و الان هم در حال یادگیری سه تارم

بذار خودش موسیقی که دوست داره یاد بگیره 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
موفق باشه دختر نازت  کاش پسر من یاد بگیره

ممنون گلم همچنین گل پسرتون نگران نباش بچه های الان ماشالله باهوشن خوبه که بعضی مادرا بچه هارو از بچگی مشغول اموزش میکنن حداقل تو اینده هم روحیشون بالاتره هم میتونن سریع منبع درامد داشته باشن...مربی خوب بگیر باحوصله ولی پیانو دخترای خواهرشوهرم میزنن قشنگ راحت یادگرفتن تو خونشون باشه سریعتر حذب میشن و مربی خوب البته 

خودم....گیتار میرم

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
خیلی سخته ؟

بله

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!