2777
2789
عنوان

خانوم‌های عزیز مشهدی یه لحظه

115 بازدید | 5 پست

سلام به همگیتون من دوشنبه هفته دیگه بابو وقت سونو پیش دکتر فرخ بگیرم واسه س...ی   نه خواستم بپرسم چطوریه از هزینه هاش چطوریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت ها متفاوته اما سونوگرافی خوبیه ولی دستگاهش معمولیه داپلر نیست اکثرا اونایی که داپلر دارن اقا هس ...

خواهر صد بار زنگ زدم مگه جواب میدن همش مشغولیه مگر اینکه کارت بیچاره شوهرم ببرم دیگه 

قیمت ها متفاوته اما سونوگرافی خوبیه ولی دستگاهش معمولیه داپلر نیست اکثرا اونایی که داپلر دارن اقا هس ...

نه بابا برا هفت پشتم بسه برا اکو قلب رفتم پیش دکتر 

مرد نامزد بودم  شوهرم نبود  دکترم جووون فکر کن ده سال گذشته هنوز عذاب وجدان دارم با اینکه به شوهرم شب گفتم اینقدر دعواش کردم چرا نیومدی  حالا بد بخت میگفت دکتر بوده دیگه  

نه بابا برا هفت پشتم بسه برا اکو قلب رفتم پیش دکتر  مرد نامزد بودم  شوهرم نبود  دکتر ...

دکتره عزیزم چه مشکلی داره مگه اون بیکاره بیاد به من و شما نگاه کنه من خودم تمام سونوگرافی هام رو پیش اقا میرم دنیا فرخ دستگاهش معمولیه خیلی چیزها دیده نمیشه من رفتم سخت نگیر عذاب وجدان نداره شوهر من ایتقد غیرتیه ولی واسه دکترم همیشه اقا خودش انتخاب میکنه واقعیته چون دقت بیشتری دارن نسبت به خانم ها