2777
2789
عنوان

دماغ عملیا لطفا بیایید

243 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من شش ماهه عمل کردم دماغم گوشتی بود ولی هنوز بزرگه چکار کنم . کسی هست مثل من بوده بعد خوب شده باشه ؟ ببارم کورتون زد دکتر واسم 

تا ی سال ورم دماغ گوشتی زمان میبره . 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی امید کوچیک تر شدن هست 

اره بابا.منم ۶ ماهه عمل کردم  ی روز اندازه ی قبل عمله  ی روز بزرگ‌تر  ی روز کوچک تر😂تا یکسال اصلا فرم نهاییش مشخص نمیشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
دقیقا برا منم اینجوری . شما ماساژ میدی ؟

اره بهم از ماه دوم گفت ماساژ بده ولی من مرتب ماساژ ندادم  هر وقت یادم میوفتاد ماساژ میدادم 😂🤦🏽‍♀️

منم دقیقا منم مرتب ماساژ نمیدم 

شاید به خاطر همینه ورممون زود از بین نمیره