2777
2789
عنوان

1401 کنکور انسانی دارم.... کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست
گفتم.اون بنده خدا هم دیگه گیر کرده بهم چی بگه.یک ماه مدت مشاورمون تموم شده اما هنوز باهام حرف میزنه ...

پس یه دفعه بدون هیچ فکری پاشو شروع کن به درس خوندن😅نذار حواستو چیز دیگه ای پرت کنه

یاداوری کن به خودت که چه قدر نزدیکه کنکوری.....سر جلسرو یادت بیار....هدفاتو یاداوری کن

به خوب بودن درست اصلا مغرور نشووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یه دفعه بدون هیچ فکری پاشو شروع کن به درس خوندن😅نذار حواستو چیز دیگه ای پرت کنه یاداوری کن به خ ...

به خدا مغرورم نشدم😥 این حجم از خسته بودن من غیر قابل توصیفههههههه

هدف دارم به خدا،میدونمم سال بعد این موقع دوست دارم تو دانشگاه مورد علاقم باشم اما همش حس میکنم خسته ...

با مشاورت صحبت کن...بهتر از ما میتونه تشخیص بده مشکل رو پیدا میکنه و باهم حلش می‌کنید

ان شاءالله