2777
2789

یه دوستی دارم هم دانشگاهیمه دیگه زیادی بهم اعتماد داره😅، هر موقع پدرش نمیتونه پولو بزنه به حساب دوستم، دوستم شماره حساب منو میده، خودشم نه یکی دو ملیون یهو ۳۰، ۴۰ ملیون!

الان یکم پیش پیام داده میگه آنیتا به حسابت ۱۰ میلیون موقتی واریز کردم هر موقع کارم حل شد میزنی به حسابم دیگه مرسی😂🤦🏻‍♀️

خواستم ببینم شما به دوستاتون میتونین اعتماد کنین این مبلغای نسبتا زیادو به حسابشون بزنین بدون هیچ امضا و کاغذی یا این دوستم دیگه زیادی بهم اعتماد داره؟؟😂 آخه برام جالب شده واقعا

دوستای من همه کارتون خابن یه هزاری و تو جوراباشون جا ساز میکنن دزد نزنه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اون دوسته ام😂💔

در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺

ندارم که بدم

نداره که بده

همچین ندارایی هستیم ما😂😂😂

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.