2777
2789
عنوان

پودر جنسینگ چاقییییی

322 بازدید | 61 پست

سلام دوستان من دوست دارم چاق بشم یکم تو پر بشم اکثراً پودر جنسینگ معرفی میکنن خواستم بپرسم کسی پودر جنسینگ استفاده کرده؟؟؟ نتیجه گرفته عوارض نداشته اگر استفاده کردید مانده گار بوده یا بعد از چند وقت وزن تون برگشته 

سلام عزیزم اینی که میگی رو نشنیدم کسی از تتیجش بگه.امروز تو یه تاپیک دیگه این شماره رو گذاشتم اونم مال چاقی بود.من خواهرم لاغر بود خودم تپلی هرکاری میکردیم تاثیر نداشت تا اینکه یه نفر شماره این خانوم رو بهمون داد تو واتساپ سفارش میگیره.هم چاقی داره هم لاغری ما که خییییلی راضی بودیم.واقعادارم میگم.۰۹۰۳۲۹۷۰۶۹۱ بلیوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد ۱۶۰ وزن ۴۷

عالیه عزیزم مانکنی قشنگه من توامضام هس قدووزنم توسایت میگه باید ۵۸ شم رژیم گرفتم

الان همه دارن لاغرمیکنن شمامیخایید توپر بشید چرا؟

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
قد ۱۶۰ وزن ۴۷

رودور چاقی بیوفتی خیلی بده ها ی زمانی من دنبال چاقی بودم شربت قرص رژیم چاقی حالابرعکس شده 

اشتهات کمه ؟

عالیه عزیزم مانکنی قشنگه من توامضام هس قدووزنم توسایت میگه باید ۵۸ شم رژیم گرفتم الان همه دارن لاغر ...

استخونام زده بیرون لااقل ۵کیلو اضافه کنم خوب میشم صورتم بدجور لاغره

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

رودور چاقی بیوفتی خیلی بده ها ی زمانی من دنبال چاقی بودم شربت قرص رژیم چاقی حالابرعکس شده  اشت ...

آره هرکار میکنم نمیتونم زیاد غذا بخورم چ شربتی استفاده کردی

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

استخونام زده بیرون لااقل ۵کیلو اضافه کنم خوب میشم صورتم بدجور لاغره

من میخام همینطوری شم وای خوش بحالت کاش قدر این هیکل خوبومیدونستی

من میخام همینطوری شم وای خوش بحالت کاش قدر این هیکل خوبومیدونستی

میشه وزنتو بدی ب من؟