2821
2789

میخواستم امروز ی دکتر برم ی سوال کنم منو نبرد 

گفت نیازی نیست از وقتی ماشین برادرشو ک سه ماه پیش از دست داده تازه امروز گذاشته برای فروش درحالی ک پدر داره برادر خواهر بزرگ تر هم داره نمیدونم چرا همیشه شوهر من باید دردسرهای خانوادش برای من باشه واقعا آسایش آرامش ندارم شوهرم  بهونه گیر شده یا از مغازه میاد سریع میخواد بره مغازه می‌دونم همه اینا بخاطر فروش اون ماشینه چون درمغازشه  اما من آدم نیستم ک منو ی دکتر ببره  آنقدر مشتری ماشین زنگ زد اعصابم بهم ریخت آخرم نه منو دکتر برد واقعا نمی‌فهمم چرا وقتی پدر شوهرم دارم برادرشوهرم دارم شوهرم من فقط باید خودشو درگیر این کارارو بکنه ناراحت نیستم ولی آخه ی دکتر منم نبرذ من باردارم اشک منو درآورده راحت رفت مغازه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماشین خودم خریدم یعنی پدرم پولشو داده خونه خریدم 

خوب اینا به کنار فک نکنی ایراد دارم ها نه ایشون خودش از من 17 سال بزرگتره 

برادرش زنگ میزنه میگه بیا بریم فلان جا درحالی خود بردار شوهرم ماشینش رو داده دست زنش 

منم قراره برم جای قشنگ. میره با برادرش انگار نه انگار زنش داد میزنه ناراحتی میندازه تو زندگیش 

عزیزم تو الان بارداری،حساس هستی،شوهرتم باید این قضیه رو درک کنه ،اما حالا چون عزاداره به دل نگیر،خدا بزرگه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
عزیزم تو الان بارداری،حساس هستی،شوهرتم باید این قضیه رو درک کنه ،اما حالا چون عزاداره به دل نگیر،خدا ...

خیلی منو اذیت می‌کنه خانوادش پس کجان چون عزادارن باید منو اذیت کنن آروم میگیرن

خیلی منو اذیت می‌کنه خانوادش پس کجان چون عزادارن باید منو اذیت کنن آروم میگیرن

اینم میگذره،به سلامتی زایمان میکنی،سرگرم بچت میشی،بهش محل نزار

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز