2777
2789
عنوان

بینی گوشتی تا چن وقت چسب بزنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8156 بازدید | 26 پست
کدوم شهره؟ دکتر من معروفه ولی خوب در نیورده

منم دوماه عمل کردم اوایل راضی تربودم .‌اما الان نه😑

تازه بینیمم قوز دراورده  همش رو مخه

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه چهار ماه باز بستگی به بدنت داره منم گوشتی بودم یک ماهم بزور زدم ولی عاشق بینیمم خداروشکر خیلی خوب ...

مبارکتون باشه چ مدت عمل کردین؟؟ و از کی شروع به تغییر کرد

عزیزم من چند سال پیش عمل کردم از ماه دوم قشنگی خودش رو نشون داد به صورتم نشست بعد چهارماهم دیگه پف ن ...

طبیعی عمل کردین یا  نیمه فانتزی 

گوشتی یا استخونی؟؟

طبیعی عمل کردین یا  نیمه فانتزی  گوشتی یا استخونی؟؟

گوشتی بود فانتزی عمل کردم ینی دکتر اینجوری گفت ولی فانتزی نیست اصلا اتفاقا نوک بینم گرد خداروشکر و از بقل قوس عجیب غریب نداره

💍♥️Married

بمون بپرس ..

زن دایی منم خیر سرش عمل کرد ..هر چی گفتم‌حموم نرو تا ۷ روز .گفت ن بابا دکتر بهم‌چیزی نگفت پا رو کرد تو یه کفش ۳روز بعد عمل رفت حموم ..وای 😂😂رفت پیش دکتر ..دکتر آبرو نزاشت براش هر چی فوش بود از دهنش در اومد انقد داد بیداد کرد که خانم دیوانه بودی ..خلاصه😐😐بعد چند سال الان دماغش افتاده

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
ببخشید من پیش دکتر ناصری میخوام برم برای بینیم گوشتی هست انحراف از داخل داره کارش خوب نیست ؟ چقد هزی ...

به شانست بستگی داره

۲۰تومن

بیا ای دلبر و دلدارم حسین ،بیا برگردیم..‌.🥺🖤