2777
2789

باسلام بچه دوست من دبیرستانی هس ینی دوستم نی دختر خالمع سال اخر دبیرستانه و با یه دختره خیلی صمیمی هس بعد دتتر خالم و دوستش هر جفتشون متاهلن اینا باهم دیگه هرکثافتکاری میکنن منظورم اینه دوست پسر دارن بعد چن وقته دوست دختر خالم بخاطر شوهرش بدرد نمیخوره میخاد طلاق بگیره ...و خانواده دوستش هم براشون مهم نیس ک دخترشون چه کارا میکنه ولی خب دختر خاله من شوهرش و خانوادش متوجه شن  از کاراش میکشنش...اینا تو مدرسه ک صحبت‌میکرن کسی از بین حرفای اینا چیزی شنیده و چون با دختر خالم لج بوده بین بچه ها پخش کرده و گفته زهرا دختر خاله من ینی گفته ینی یجوری بهم انداخته اینارو بعد این دختره الان ۱هفته ای میدونسته و ازش اتو گرفته پیاماش اینا همه رو و میخاد بره به شوهرش بگه الان دوستم مونده چطور ثابت کنه 🥲🥲 

نفهمیدم چ گفتی خیلی تند تند بود

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو هر کی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه.

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
کجاشو نفهمدی

هیجاشو نفهمیدم

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜
هیجاشو نفهمیدم

دختر خالم دوست پسر داشته هم اون هم رفیق صمیمیش بعد یبار ک داشتن حدف میزدن تو مدرسه درباره دوس پسراشون 

اونی ک لج بوده با دختر خالم شنیده و رفته تو مدرسه گفته ک مثلا زهرا بهم گفته نرگس ( دوست دختر خالم )دختر بی  عفتی هس بعد نرگس هم اتو جمع کرده از زهرا میخاد بزاره کف دست شوهرش

دختر خالم دوست پسر داشته هم اون هم رفیق صمیمیش بعد یبار ک داشتن حدف میزدن تو مدرسه درباره دوس پسراشو ...

چی جم کرده دقیقا ؟ اگه فقط با ی حرف باشه ک هیچ پوخی نمیتونه بخوره . 

ولی مدرک داشته باشه ک هیچی دیگه 

کار دختر خالت اشتباه بوده وقتی با کسی ازدواج کردی دلیلی نداره دوس پسر بازی کنی

خب چرا دخترخالت اینجوری میکنه آخرش شوهرش میفهمه یه قتلی اتفاق میفته  یه کاری کن از سرش بیفته &n ...

خب مثلا خیلی چیزا ازش میدونهدک بره بگه سند داره برا حرفاس ....گفتم بهش خودشم توبه کرده بنده خدا هنو۱۷سالشه انشاا...ک دگه  تموم کنه کاراشو