2777
2789
عنوان

تمر هندی ام زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 94 پست
اخی عزیزم مبارکه. به جان خودم همین الان تو فکرت بودم. انشالله به سلامتی باشه اخرش سزارین شدیا
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم..  خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه .خوش قدم هست صد در صد. آخییی عاشق نوزادم من💓💓
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اره عزیزم داروی خواب اور میزنن که بخوابی و استراحت کنی حوبه که.نترسید سزارین نخاعی عالیه ولی اینکه میگی درد داشتی احتمالا درد سر و کمر نبود؟اخه من دلدرد اصلاااا نداشتم یا اینکه جای سزارینم درد بکنه اصلااا فقط سردرد شدیدیبخاطر تکونام داشتم.همییین
مبارکه. مایه افتخارت بشه. ممنون که یادمون دادی همین طوری الکی سزارینو قبول نکنیم. بعضی دکترا واقعا دل نمیسوزونن فقط میخوان جر بدن شیکم آدمو
بزرگترین تراژدی زندگی مرگ نیست... بی هدف زندگی کردن است
سوند من درحد 5 ثاتیه بود اصلانم درد نداشت اگه جای خوب بریو طرفش کاربلد باشه ن ترس ن درد داره دلسا
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)