2777
2789
عنوان

کمک بیاین لطفا

112 بازدید | 7 پست

بچه ها دوسه روزه باشوهرم قهرم سرمادرش دعوامون شدحسابی هرچییی از دهنش دراومد بارم کرد الانم طلبکاره خیلی مغروره هیچ وقت واس اشتی پیشقدم نمیشه چیکارکنم الان؟ نمیخوام برم منت کسی میخوام پشیمون شه خودش بیاد ک میدونم بعیده ب اون باشع کلا یه چهارماه قهرمیکنه بارداریم کوفتم میشه🥺راه حل بگین خودمو بزنم ب دلدرد و اینا؟؟

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

مثل شوهر منه همشم من باید برم منت کشی 

جدیدا دیگه زیاد گیر نمیدم برام مهم نیست باهاش بحث نمیکنم چون حوصله منت کشی ندارم خیلی اخلاق خوبی داره ولی فقط همین یه مشکل رو داره که خیلی مغروره

اگه میخوای زندگیت قشنگ باشه هیچوقت در مورد مادرشوهرت با شوهرت دعوا نکن عزیزم، هیییییچووووووقت. الانم این کارا فایده نداره شوهرت میفهمه الکی خودتو زدی به دل درد و این خیلی بده. اگه مقصری باید عذرخواهی و جبران کنی

لطفا برای شادی روح مادرم دعا کنین و یه حمد😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای زندگیت قشنگ باشه هیچوقت در مورد مادرشوهرت با شوهرت دعوا نکن عزیزم، هیییییچووووووقت. الانم ...

بخدا من کاری نداشتم من حاملم مادرشوهرم یه قابامه کوچیک براخودمون میخواست اش بپزه من دیررفتم اومد گفت از کار کردن ترسیدی و اینا چرا نرفتی کمک بعد دیگ دهنشو باز کرد بخدا هنوزم تو شوکم ک چیشد اینجوری شد اون حرفای زشت و زد سر دیر رفتن 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
مثل شوهر منه همشم من باید برم منت کشی  جدیدا دیگه زیاد گیر نمیدم برام مهم نیست باهاش بحث نمیکن ...

برامنم خوبه خوش اخلاقه فقط زیاد از حد مغروره خیلیییییی زیاد لعتت ب این اخلاقش

برامنم خوبه خوش اخلاقه فقط زیاد از حد مغروره خیلیییییی زیاد لعتت ب این اخلاقش

عزیزم میدونی ما خودمون باعث شدیم اینجوری مغرور بشن....

ولش کن،منم سه سال از همین اخلاقش کشیدم،ولی دیگه الان فهمیدم ک اگه بی اعتنا باشم خییییلی بهتره و برای دوبارش ادب میشه و خر نمیکنه خودشو.

دیگه ی جایی باید این مسخره بازی رو تموم کنیم وگرنه تا آخر عمر باید بسوزیم و بسازیم.

تنها راهی ک برای اینجور آدما ج میده فقط بی اعتنایییه.

اگه بری سمتش و حتی بپرسی چی شده ناراحتی بییییشتر قیافه میگیرنو خر میکنن خودشونو بی جنبه ها

تنهایی رو دووووست دارم🤗🤗
عزیزم میدونی ما خودمون باعث شدیم اینجوری مغرور بشن.... ولش کن،منم سه سال از همین اخلاقش کشیدم،ولی د ...

راس میکی باید طاقت بیارم