2777
2789
عنوان

بچه ها هرسال چقد رو پول پیش و اجارتون میزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 37 پست
انشالله شما هم به زودی میخرید فقط همیشه وام بردارید قسط داشته باشید دیگه ول خرجی ادم نمیکنه 

والا ما وام ازدواجمونو قراره بدیم زمین بخریم کارگاه کنیم بدیم اجاره دوماهه عقد کردم یکم اولش به ادم فشار میاد ولی روپایه خودمونیم هم وسایل میخریم هم خونه گرفتیم اجاره کردیم به پول واممونمم اصن نمیخایم دست بزنیم دنبال کاراشیم دعا کن زود جورشه راحت شیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر همین فک کردم شما شهرستانین اخه اینجا قیمتها وحشتناکه تازه صابخونمون کلی سرمون منت گذاشت ک به ...

خدایی حیفه زیاده شیش تومن اجاره 😯 چقد عبزی ان بعضی صابخونه ها چجوری از گلوشون میره پایین

والا ما وام ازدواجمونو قراره بدیم زمین بخریم کارگاه کنیم بدیم اجاره دوماهه عقد کردم یکم اولش به ادم ...

انشالله که جور میشه خودتون هم بنظرم به جای خرید وسایل اضافه همون پس انداز کنید حالا طلا یا هر چی که انشالله زودتر بخرید چون وسیله ها روز به روزجدیدتر میاد وقتی خونه باشه وسیله تیکه تیکه و طبق مد روز هم میشه خرید 

انشالله که جور میشه خودتون هم بنظرم به جای خرید وسایل اضافه همون پس انداز کنید حالا طلا یا هر چی که ...

اره موافقم 😘😘 خدا حفظت کنه الهیی خدا به زندگیت خیر و برکت بده الهی

خدایی حیفه زیاده شیش تومن اجاره 😯 چقد عبزی ان بعضی صابخونه ها چجوری از گلوشون میره پایین

آره اصلا اوضاع خیلیییی داغونه الان اینجا برو دنبال خونه ،خیلی خونه های داغون میبینی ک همشون همین قیمتها هست هرکس هرچی دلش میخواد قیمت میزاره هر کی ک خونه داره میخواد همه کمبودهای مالیشو از مستاجرش جبران کنه