2777
2789

من خیانت یه رن بابرادرشوهرشوفهمیدم اوایل مشکوک بودم ولی الان دیگه مطمئنم چون یه ماه پیش خونشون مهمون بودم وهونشون دوطبقه هس بالاخانواده همسرش وبرادرشدهره پایین خودش ونصف شب متاسفانه دیدم برادرشوهره آروم یواشکی رفت پایین راه هاشونم جدانیس شک کردم و ناگهانی وناخواسته رابطا ج ن س ی شونودیدم شوهرخانمه نظامیهوبرادرشوهرشم همسن خودشه به دست وپای من افتادوگفت کهدنگو ولی من عذاب وجدان دارم واینکه برادرشوهرشم یه زمانی رلم بود ودلم ازش خونا میخام برم به شوهرش بگم ولی نمیتونم چیکارکنم به نظرتون ازنزدیکانمون هستن ومن واقعادلم برای همسرش میسوزه

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخشنده باش

فک کن ندیدی

ولی باشون اتمام حجت کن ک دیگه تکرار نکنن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
مگه فیلم هندیه

این خانمه قبلابایه پسرم دوست بوده خواهرشوهرش فهمیدونشوندسرجاش 

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

حتما برو بهش بگو 

واقعا میگم 

حتما به همسرش بگو

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲

واقعا؟ ؟  بحق چیزای نشنیده🙄🙄🙄

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
واقعیه؟ 😑شبیه داستانه

باورکن خودم باورم نمیشه ازوقتی که این قضیه روفهمیدم ازخواب وخوراک افتادم