2777
2789
عنوان

کاش یکی بود..میشه بیایین🥺

136 بازدید | 14 پست

بعصی وقتهاباخودم میگم ای کاش منم یکیوداشتم که عاشقم بود وبینهایت دوسم داشت وقتایی که ازهمه آدمهادلم میگیره میرفتم می نشستم وبااون حرف میزدم یه تکیه گاه مردونه کهدمطمئن بودم همیشه حواسش بهم هس.بچه ها کسی دعایی چیزی میدونه تاسریع یه همدم واسه خودمون پیداکنیم

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن اولش اینجوره فقط😑😑

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

إن شا ء الله به زودی پیدا می‌کنی 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
باور کن اولش اینجوره فقط😑😑

ولیاگه درستی باسه مطمئنا دعواکردن باهاشم لذت بخشه

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
ولیاگه درستی باسه مطمئنا دعواکردن باهاشم لذت بخشه

😐هرچقد بیشتر دوسش داشته باشی و وابستش باشی با یع دعوا و قهر از زندگی و دنیا ناامید میشی.چی بگم به قسمتته

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖