بعصی وقتهاباخودم میگم ای کاش منم یکیوداشتم که عاشقم بود وبینهایت دوسم داشت وقتایی که ازهمه آدمهادلم میگیره میرفتم می نشستم وبااون حرف میزدم یه تکیه گاه مردونه کهدمطمئن بودم همیشه حواسش بهم هس.بچه ها کسی دعایی چیزی میدونه تاسریع یه همدم واسه خودمون پیداکنیم
من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
😐هرچقد بیشتر دوسش داشته باشی و وابستش باشی با یع دعوا و قهر از زندگی و دنیا ناامید میشی.چی بگم به قسمتته
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖