2777
2789
عنوان

بچه ها این حقیقت داره؟؟؟؟

181 بازدید | 14 پست

لواشک ذهن رو کند میکنه یا ترشی؟؟کدومش؟؟؟

اصن میکنن؟؟

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

بعید میدونم .چ ربطی داره

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعید میدونم .چ ربطی داره

خودمم همین فکر رو میکمم

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
کلا سردی برای مغز خوب نیست 

ار۶ ولی خب حافظه رو ضعیف میکنه؟😐😐😐

اینارو میگفتن ما نخوریم میگفتن ترشی نخورید خنگ میشید😅

عه پس که اینطور😂

میخوای کند بودن ذهنتو بندازی گردن لواشک 

واقعا بی شعور و بی تربیتی 

متاسفم برات کند خودتی بی شخصیت

اگر هم سوال رو کوری نمیبینی برو چشم پزشک 

عزیزم ربطی ولی ب ذهن نداره فک کنم درسته میگن سردی برای مغز خوب نیست ولی من ی لواشک خور و قره قروت خور و سرکه خور قهارم تمام درسام بیست میشدم معدل لیسانسم ۱۹.۵شد کلی کتاب خوندم و همه چی یادمه 

تو همه تاپیکا اینجوریه 😡

براش متاسفم خیلی قلب سیاهی داره

عزیزم ربطی ولی ب ذهن نداره فک کنم درسته میگن سردی برای مغز خوب نیست ولی من ی لواشک خور و قره قروت خو ...

مرسی عزیزم 😍😍😍بخدا من عاشق لواشک و اینام ولی ترس داشتم 🥲😅بازم ممنون بابت راهنماییت🤍🤍🤍