سلام. من پلاکتم 143000دکتر یه دوره یک ماهه بهم پردنیزلون 5داده الان نمیدونم باید وقتی داروم تموم شد ازمایش مجدد بدم یا بمونم از مصرف دارو بگذره بعد؟ و اینکه با مصرف پردنیزلون میتونم برم واکسن بزنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اطلاع ندارید پلاکتشون چند بوده؟ و اینکه بعد از قطع دارو کامل درمان شدن؟ پردنیزلون چند مصرف میکردن؟&n ...
نمیدونم پلاکتش چند بود. دیگه دارو استفاده نمیکنه ولی هر ۳. ۴ ماه هزملیش میده. پرنیزولون ۵۰ استفاده میکرد. و بینهاین ورم اورد. انگار که ۵۰ تا زنبور فقط لپهاشو نیش زده بود. خیلی اذیت شد. وقتی قطش کرد یهو ورمش خوابید و خوش اندام شد
عزيزم پلاكت پايين چه نشونه هايي داره ؟ يعني نشونه و علائم خاصي داره ؟
اگر خیلی پایین باشه کبودی بی علت. خونریزی از لثه بینی و دیر بند اومدن خونریزی ها. در شرایط حاد تر سرگیجه بی حالی. البته من برای چکاپ بعد از کرونا رفتم که متوجه شدم
من از بچگی هر جام ضربه بخوره کبود میشه.قوزک پام یه کبودی داشت از ترس لخته ی خون بعد از کرونا رفتم چکاپ که گفتن پلاکت پایینه. به نظرتون اگر بر اثر کرووا باشه خودش خوب میشه یا همینجوری باقی میمونه؟ و اینکه آی تی پی درمان میشه که همیشه وابسته به دارو نباشه؟