2777
2789

آزه فک کنم،شوهرشم‌مدیر امور مالی بانک‌بود

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره😐

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

اره بابا تو همه تاپیکام بحثو میکشوند ب سمت اینکه پنج تا بچه داره و راضیه😐

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا