2777
2789

کرم خریده بودم و کلی وسیله دیگه

تسترو تو مغازه استفاده کردم اومدم خونه دیدم اکسید شد و خیلی داغون رو پوستم

بهشون پیام دادم گفتم گفت اشکالی نداره منتها اون گفته بود جمعه صبح ببرم من پریروز بردم چون مریض شده بودم شدید

بعد بردم با یه لحن خیلی خیلی بدی گفت نه من نمیتونم تعویض کنم کاملا مشخصه استفاده کردید

منم واقعا استفاده نکرده بودم گفتم نه بخدا استفاده نکردم،این چه طرز برخورده خب بگید نمیتونم عوض کنم یا پس بگیرم و اومدم از مغازه بیرون ولی کااااملا روزمو قهوه ای کرد این اتفاق

واقعا رو مخمه

بخاطر تاثیرش رو روزم نه صرفا حرف زدنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوازم آرایشی اصلا تعویض و پس گرفتن نداره اگه شما یه ذره هم استفاده کرده باشی و پس بدی و خدایی نکرده بیماری پوستی داشته باشی ممکنه به کسی که بعد از شما اونو میخره انتقال پیدا کنه این یه قانونا که فروشنده ها باید رعایت کنن

آره قبول دارم ولی مریض شدم سلامتی خودمو بقیه مهم تر بود

افرین 

الان هم سلامتی مغزت از بقیه چیا باید مهم تر باشه 

و دیگه بهش فکر نکنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
لوازم آرایشی اصلا تعویض و پس گرفتن نداره اگه شما یه ذره هم استفاده کرده باشی و پس بدی و خدایی نکرده ...

اولا که پلمپش مشخصه و حتی به خودش زحمت نداد چک کنه هنوز پلمپه

دوما الکی که قسم خدا نخوردم

سوما خودش گفت من حتی نگفتم پس بگیر و... گفتم از فلان محصول فقط ناراضی ام بقیه عالین اونم گفت بیار عوض کنم

این شخصیتشو میرسونه دیگه ولش کن اینو بزار پای احمقی اون،

الان دوست پسر من که شاید میگه دوسم داره ولی هی فحش میده بی احترامی توهین ناموسی، من اینو میزارم پای تربیت خانوادگی ش، و اینکه خیلیا بهش فحش دادن ک الان درقبال بقیه استفاده میکنه... 

حروم زاده ینی چی اخه ☹☹

:)
اولا که پلمپش مشخصه و حتی به خودش زحمت نداد چک کنه هنوز پلمپه دوما الکی که قسم خدا نخوردم سوما خود ...

عزیزم من کلا گفتم وگرنه رو قسم و این چیزا که نمیشه حساب کرد شما حتما راست گفتین 

این شخصیتشو میرسونه دیگه ولش کن اینو بزار پای احمقی اون، الان دوست پسر من که شاید میگه دوسم داره ول ...

وای خدا به دادت برسه که همچین آدمایی پیر میکنن آدمو

منم دوست پسر اینجوری داشتم مصیبت بود،البته جدیده هم آش دهن سوزی نیست