2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی ولی علائم باردای

186 بازدید | 12 پست

بچه من امروز۶روزه عقب انداختم چندتا بی بی چک گذاشتم که یکیش هاله انداخت

دوتاشاازاین خودکاری هازدم که خیلی بدبود

بعد من قشنگ بعضی از حالات بارداری را دارم

کمردرد که بااستراحت خوب میشه

حالت تهوع هم دارم

امکان داره بی بی چک من منفی کاذب باشه

آهان یه چیز دیگه هیچ وقت باادرار ناشتا تست نزدم به جز همون که یه حاله خیلی کمرنگ انداخت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ممکنه منفی کاذب باشه من چند روزه بی بی چک میزنم ازمایش میدم منفیه ولی دیروز مثبت شد چون علائم داشتم میزدم پریودم نمیشم چون ۲ ماه ۱۴ روزه زایمان کردم 😐🤦‍♀️

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
ممنون🥴😂🙏🏻

ولی نمیدونم چرا ناراحت نیستم😐خیلیم خوشحالم😐اصلاحالم یه جوریه خودمم باورم نمیشه

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
نی نی دومی؟

آره یه نی نی دوماه و ۱۴ روزه دارم