2777
2789
عنوان

لپه هام نمیپزه چرا

535 بازدید | 8 پست

سلام امروز بی احتیاطی کردم حواسم نبود لپه هارو ریختم قاطی گوشت گاو الان یکساعت و نیمه اما لپه ها تغییری نکردن زودپز هم دردسرم نیست نمیدونم چیکارکنم شوهرمم ساعت ۲ و نیم از سرکارمیاد میخام حتما تا قبل اون اماده بشه 

البته بگم من به روش ابپز کردن گوشتامو گذاشتم خواهش میکنم‌کمک کنین 

بعضی لپه ها کلا دیرپزن یا نمیپزن شایداز جنس لپه هاته

یبار دیگه درست کردم خوب شد اینبار نمیدونم چرا سفتن شاید بخاطر اینه که حواسم نبود جدا ابپزش کنم بعد بریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن لپه همیشه اینجوریه،من گوشتمو جدامیزارم،لپمو جدامیزارم زود میپزه

نمیدونم از چیه واقعا

ولی لپرو جداکه میزارم سریع میپزه،ولی همونجوری تو خورشت خام میمونه.

اینم بگم حتما خیس کن از قبل حبوباتو

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌
یبار دیگه درست کردم خوب شد اینبار نمیدونم چرا سفتن شاید بخاطر اینه که حواسم نبود جدا ابپزش کنم بعد ب ...

شاید ولی منم خیلی وقتا جدا نمیزارم باگوشت میزارم بپزه 😁نکنه تواب سردریختی؟

آموزش جدیدترین و به روزترین نکات آشپزی و دستورپخت انواع دسر ، غذای ایرانی ، غذای فرنگی ، غذای بین المللی ، فینگرفود و طرز تهیه انواع سالاد ، کیک ، بستنی و نوشیدنی را در مجله دلتا بخوانید.

https://deltapayam.com/هنر-آشپزی/