2777
2789
عنوان

چرا مامانم انقد بده ...

337 بازدید | 9 پست

خیلی خستم کرده خیلی زجرم میده 😭😭😭

همیشه باید حسرت بخورم که چرا یه مادری نداشتم درکم کنه باهام دوست باشه بتونم بهش رازمو بگم 

همه زندگی من و مامانم خراب کرده با این خانواده ای که داره....دلم ازین میسوزه من تو بچگی جون میدادم برا مامانم یبار از پله ها افتاد تو رستوران من انقد ترسیدم که به یه خانوم که اصلا مقصر نبود انقد بد و بیرا گفتم چون فکر میکردم اون مامانم و هول داده ....من اینحوری بودم براش ولی الان بود و نبودش اصلا برام مهم نیس 

میدونست دخترش عاشق ینفره میدونست همو دوست داریم و خاست بزور شوهرم بده ولی خدا نجاتم داد نزاشت از عشقم جدا بشم ...چیکار کنم زود راحت شم از دستش 

🥺🥺اگر هنوز خونه مامان بابامم بخاطر نارضایتی ایناس عشقم داره همه تلاششو می‌کنه برام تا من و از اینجا ببره ولی من هر روز که میگذره از اینا بیشتر بیزار میشم بابام بهتر از مامانمه ولی مامانم نه درک داره نه شعور 😭😭مادرای دیگه بخاطر خوشبختی بچه هاشون به خاسته هاشون احترام میزارن ولی اینا همه جا من و کوچیک کردن ..خدایا فقط خودت من و به عشقم برسون 

من فقط از خدا میخام زود به عشقم برسم دیگه نبینمش اصلا باهاش کاری نداشته باشم برم پی زندکی خودم 

🥺🥺😭😭بچه های که برا مادراشون جون میدن ببین اون مادر براشون مثل فرشته بوده دلم کبابه خیلی می‌سوزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منم همینطوری بود الان که فوت شده اصلا واسم مهم نیست چون خیلی زجرم داد 

جدا؟

چ جالب...

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
جدا؟ چ جالب...

اگه جای من بودی خونواده ای داشتی که مثل غریبه ها  همیشه ناراحتت میکردن و تنهات میزاشتن و اصلا واسشون مهم نبود تو در چه حالی می فهمیدی چی میگم؟ یکبار همسایه ما بهم گفت دلم میسوزه همیشه تنهایی. خونواده شوهرم مسخره ام میکردن از اونا فاصله گرفتم تا کمتر زحر بکشم هیچوقت کسی نبود درکم کنه کنارم باشه شبا تک و تنها تو شهر غریب هیچوقت نگفتن بیچاره تنهاست کاری واسش کنیم انگار پدرو مادرم نبودن کاش از اول یتیم بودم دلم نمیسوخت چون یک عمر روح و روانم داغون شد الانم عین سنگ شدم

خانواده من فقط فکر پوز دادن و کلاس گذاشتن هستن چون یخورده سطح خودشون بالاتره فکر میکنن کی هستن یبار به دل دخترشون نگاه نمیکنن خدا چرا من و با این مادر امتحان کرده 

کاش منم یتیم بودم ...هر کس یه بچه زاییده اسمش گذاشتن مادر ...مادری که زجرت بده مادر نیس 

اگه جای من بودی خونواده ای داشتی که مثل غریبه ها  همیشه ناراحتت میکردن و تنهات میزاشتن و اصلا و ...

چند سالته گلم؟

میدونی چرا گفتم جالبه !؟چون خودمم ی مادر دارم ک تا ۲۳ سالگی زجر کشم کرد و بعد ازدواج کردم حتی تو مراسم عقدم جلو همه از خونه بیرونم کرد...و من دیگه اصن محبتی بهش ندارم چون همیشه رو اعصابم بود همیشه اذیتم کرد و اشکمو دراورد و جالبه همیشه میگن اون مادرته اگه بمیره اون وقته ک پشیمون میشی ولی من واقعا بهش محبت ندارم و دلم اصلاااااا براش تنگ نمیشه چون دیگه دوسش ندارم...

من دارم طلاق میگیرم و اومدم خونه مادرم دیشب میگفت برو بیرون چرا اومدی اینجا گفتم نگران نباش من اینجام نمیمونم...

و واقعا تصمیم دارم ازینجا برم دیگه نمیدونم کجا ولی میرم خدا بزرگه پشتو پناهم خداست وگرنه منم مث تو تنهام...

البته اینم بگم الان ۲ .۳ سالیه ک مادرم اون اخلاقای گندشو گذاسته کنار ولی خب من زمانیکه ب محبتش نیاز داشتم پیشم نبود الان دیگه برام اهمیتی نداره

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
چند سالته گلم؟ میدونی چرا گفتم جالبه !؟چون خودمم ی مادر دارم ک تا ۲۳ سالگی زجر کشم کرد و بعد ازدواج ...

منم همینطور هیچ حسی بهش ندارم چون شدم یه مرده متحرک از بس ناراحتم کرد هیچ لذتی از زندگیم نمیبرم ۳۵ سالمه 

منم همینطور هیچ حسی بهش ندارم چون شدم یه مرده متحرک از بس ناراحتم کرد هیچ لذتی از زندگیم نمیبرم ۳۵ س ...

منم خیلی اذیت کردن ولی سعی میکنم خوش باشم اونا تمام تلاششونو کردن ک من دیگه نخنندم و شاد نباشم ولی هیچوقت نتونستن جلو خنده های منو بگیرن البته گاهی میشد بدجور حالمو میگرفتن همیشه تبعیض بود ...همیشه جنگو دعوا حالم ازشون بهم میخوره وقتی ک خونه نیستن حالم بهتره تصمیم گرفتم کار طلاقم ی طرفه بشه برم ازینجا و دیگه نبینمشون