2777
2789
عنوان

صاحبخونم حکم تخلیه آورده

1190 بازدید | 41 پست

سلام . من مستأجر هستم و فسخ قراردادم ۱ دی ماه بود . یه خونه ای دیدم که مستأجر اون خونه دوماهه دیگه تخلیه می‌کنه که من نقل مکان کنم به اونجا. متاسفانه هرچقدر با صاحبخونم صحبت کردم که این دوماهو بهم وقت بده و اجاره رو بالا ببر اصلا قبول نمیکنه . منم جاییو ندارم که اسبابامو ببرم . الان ۷روز از موقع قراردادم گذشته و الان برام حکم تخلیه از شورای حل اختلاف اومد برای هفته ی دیگه .. قانونی وجود داره که بهم این دوماهو وقت بده و بعد از دوماه تخلیه کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم تخلیه مگه الکیه. از اول دی تا الان توی این چند روز حکم تخلیه نمیدن. نگران نباش و دو ماه دیگه تخل ...

میترسم بیاد کلید بندازه خونم و حرفشم این باشه که قراردادت تموم شده

فقط اینو بگم صاحبخونه پدرمادرادم نیست که زیادی خوبی کنه.خوب راست میگه دوماه دیگه میشه شب عید بعد اون ...

من خونه دیدم و بهش گفتم دوماه بهم وقت بده تا مستأجر خونه ای که دیدم خالی کنه و کرایتو این دوماه ببر بالا