2777
2789
عنوان

جنین مثل من تپش قلب داره

151 بازدید | 2 پست

سلام خانوما ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره جواب بده .

من خودم خیلی زود از هر صدای بلند یا....تپش قلب می‌گیرم . الان که ۴ماهه باردارم بعضی وقتا احساس میکنم جنینم مثل من تپش قلب داره .مثلا امروز زود از خواب بلند شدم چون کارمهمی داشتم انقدر تپش قلبش شدید بود که من قشنگ حس میکردم شکمم داره جلوعقب میشه و دست که گذاشتم قلبش خیلی تند میزد .

بعد که اروم میشم یکم دست میکشم به شکمم اروم میشه . 

شماهم چنین تجربه ای داشتید ؟ طبیعیه به نظرتون؟ نگرانم خیلی

عزیزم اون نبض شکم خودته که حس میکنی

جنین قلبش اینجوری حس نمیشه که 

شکم همیشه نبض داره ولی تو بارداری بیشتر حس میشه

وقتی طپش میگیری کلا نبضت سریع میشه اونوقت میفهمی نبض شکمتم سریع شده. نگران نباش

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

اینجوری که مشخص نیست ولی در کل استرست یا افزایش ضربان قلبت همه رو جنین تاثیر داره 

من اولین سونو که رفتم استرس داشتم،یعنی فک کن مثلا یه دیقه قبل اینکه سونو رو شروع کنه من ضربان قلبم رفت بالا دکتر گفت استرس داری؟گفتم اره گفت مشخصه چون ضربان قلب جنین بالا رفته

اینقدر تاثیر مستقیم داره

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان