2777
2789

بر میگرده مجدد..باید سوتین های نانو استفاده کنی..گرونه البته

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه این عمل چقدره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بر میگرده مجدد..باید سوتین های نانو استفاده کنی..گرونه البته

بر نمیگرده،اگه برمیگشت که مامان بزرگامون اون تیپ نبودن

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
من امیدوارم بعد از اتمام شیردهی خوب بشه😢😶

نه باو خوب نمیشه مگه با عمل فقط

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

هزینه عملش چقدره؟؟

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

هزینه اش چقددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددده😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😭😭😭😢😦

عالین واقعا خیلی دکتر خوب و خوش برخوردی هستند. نکته مهمی که دارند اینه که مشاوره انلاین هم دارند واقعا این گزینه خیلی خوبه من که خیلی  راضی بودم 

لینک مشاوره انلاینشون اینه:

https://mavarateb.com/doctor/دکتر_اعظم_صلاتی