2777
2789

به نظرتون بالاخره باباها به توافق میرسن؟

از طرف بابام مطمئنم لج و لج بازی نمیشه

بابای نامزدمو نمیدونم

ب نظر شما دو ادم با تجربه اوکیش میکنن؟

چی گفتین مگه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکلت به خدا باشه قسمت باشه درست میشه 

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
تا جایی ک از نامزدم میدونم مگن ۱۱۰ تا ما میگیم ۲۱۴ تا اون میگ بابام از ۱۱۰ تا بالا نمیاد اینام میگن ...

کناربیاین خوشبخت شی انشاالله 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

اصل مهریه ۱۱۴ تا سکه س 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
من سوالم همینه میگم نکنه باباش یک کلام باشه🤦🏻‍♀️

خیلیا هستن

سلام منم پدر شوهرم و پدرم مخالف بودن سر مهریه پدر شوهرم میگف 14 تا پدرم میگف 114تا البته پدرم میگف مخالف مهریه ام ولی اینجوری میگم که برن دیگه نیان منم با همسرم دوسال دوست بودیم تصمیم گرفتیم که پدر شوهرم جلو پدرم 114 تا رو قبول کنه ولی به صورت دستی به همسرم تعهد بدم که بعد عقد 100تاشو میبخشم پدر شوهرم اینجوری قبول کرد اومدن 114 تا گف پدرم 

پدر شوهرم قبول کرد منم تعهد نامه رو دادم ولی آخرش شوهرم گف به پدرم میگم که بخشید ولش کن بزا 114 تا بمونخ

سلام منم پدر شوهرم و پدرم مخالف بودن سر مهریه پدر شوهرم میگف 14 تا پدرم میگف 114تا البته پدرم میگف م ...

میگه بابام اینجوری قبول نمیکنه 

چجوری همسرت راضیش کرد؟