سلام من با رژیم17 کیلو وزن کم کردم فقط 5 کیلو مونده تا رژیمم تموم بشه و ب وزن سلامت برسم ولی واقعا خسته شدم و دارم انگیزمو از دست میدم چون وزنم رو نمیتونم ثابت نگه دارم و تا ولش میکنم دو کیلو اضافه میکنم چیکار کنم هم انگیزم بیشتر بشه هم زودتر وزن کم کنم؟؟؟
آفرین ارادت قویه. انشالله موفق میشی . منم باید ۲۵ کیلو کم کنم. اما اراده ندارم
ممنونم عزیز دلم همچنین ..... منم اصلا اراده نداشتم ببین فقط باید شروع کنی وقتی شروع کنی درست میشه من خودم بیش از ۵۰ بار رژیم گرفتم و ولش کردم تا فهمیدم درست رژیم گرفتن چطوریه و تونستم شروع کنم و ادامه بدم ...منم مث شما ۲۵ کیلو اضافه وزن داشتم کالری شماری رو شروع کنین خیلی راااحته
میدونم باید بیشتر لز ۳۰ کیلو کم کنم اما دوس دارم ۷۲ اینا بشم
شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
منم ۲۰تا اضافه دارم و اراده ندارم خسته شدم انقد دوتا کم کردم سه تا زیاد
به نظر من باید گروهی انجامش داد واسه ی اراده ی بیشتر وقتی گروهی باشه بیشتر پایبند میمونین به رژیم مخصوصا کالری شماری ک عالیه اگر میتونین با چن نفر همراه بشین و شروع کنین عالیه
ممنونم عزیز دلم همچنین ..... منم اصلا اراده نداشتم ببین فقط باید شروع کنی وقتی شروع کنی درست میشه من ...
من اصلا در مورد رژیم صبر ندارم.دوس دارم خیلی زود وزن کم کنم.
مثلا شما ماهی ۱و نیم کیلو لاغر کردی دیکه؟؟،
من از همون ماه اول کم میارم و ول میکنم
شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
من اصلا در مورد رژیم صبر ندارم.دوس دارم خیلی زود وزن کم کنم. مثلا شما ماهی ۱و نیم کیلو لاغر کردی دی ...
نه من ماهی یک و نیم کم نکردم میگم ک ثابت نبوده همش یا بینش ول میکردم یا وسطش وزنم کم نمیشد و اینا ....به نظر من اگر بشه ی گروه ساخت واسه لاغری و هر روز ب هم انگیزه و اراده بدیم عالی میشه
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
نه من ماهی یک و نیم کم نکردم میگم ک ثابت نبوده همش یا بینش ول میکردم یا وسطش وزنم کم نمیشد و اینا .. ...
چن بار خواستم با بامداد خمار اینا جلو برم اصلا حوصلم نکشید.
و اینکه چاقی من هورمونیه.
بعداز زایمانم اینجوری بدنم قاتی کرده هی وزنم بالا میره.یهو شوک وارد میشه کم میکنه.اصلا به اختیار من کم و زیاد نمیشه😒😒😒😓
عزیزم به نظر من خودتو خسته نکن فقط شیرینی جات مصنوعی رو حذف کن و روغن و خیلی خیلی کم کن. بقیه چیزا رو هم بخور ولی کمتر از قبل خیلی راحت وزنت کم میشه بدون اینکه حس کنی رژیم داری