2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۳۸سالمه😳

مردم تو این سن تازه شوهر میکنن ۳۸ که سنی نیست😳

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
گفت ۳۳

برو پیش محمد اسماعیل هادی زاده 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
گفت ۳۳

یا خدا چه گرون😬😬توکلینک عمل میکنه ؟اینایی که منم گفتن خوبن اونارم در نظر بگیر ببخشید دخالت میکنم بینی داغونی نداری که بخوای انقد هزینه کنی با ۲۰ تومن میتونی اوکی کنی

واییی چه دلداری خوبی😂 البته همه میگن ۳۸بهت نمیخوره ولی خودم میخوام یکم جوانسازی کنم

نه اصلا مشکلی نداری اگر همینجوری بمونی خوبه مثلا ۵۰ سالگی هم همین شکلی باشی 

راه های مراقبت رو یاد بگیری حله

از این سن بخوای دست کاری کنی سن بالا بیشتر خودشو نشون میده دیگه طبیعی نیست

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
یا خدا چه گرون😬😬توکلینک عمل میکنه ؟اینایی که منم گفتن خوبن اونارم در نظر بگیر ببخشید دخالت میکنم ب ...

راست میگی؟من الان دکترای داغون و ناشناس رو دیدم ۲۵میگیرن

اصلا قیمت دستم نیست

اتوسا ضیغمی چطوره؟

فقط اینو میدونم باید دکتر گوشتی انتخاب کنم

پیج داره؟

نمیدونم عزیزم ولی عالیه خودم رفتم ۱۰ سال پیش عمل کرد پسرمم پارسال فرستادم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
نه اصلا مشکلی نداری اگر همینجوری بمونی خوبه مثلا ۵۰ سالگی هم همین شکلی باشی  راه های مراقبت رو ...

الان راستش شوهرم گیر داده بینیتو عمل کن

از بس همه عمل کردن من بنظر بزرگ میام

وگرنه خودم دوست ندارم زیاد🥺