2777
2789
عنوان

تزریق چربی یاا ژل؟؟

59 بازدید | 8 پست

خانوما میشه لطفا راهنماییم کنید، نمیدونم چ راهیو انتخاب کنم واقعا.. کسی هست ک بعدچندسال تزریق چربی هیچ حرکتی نکرده باشه توصورتش وازبین نرفته باشه؟؟ 

همیشه؛ مراقب اشتباه دوم باش!                                        اشتباه اول حق توست...
چربی برا اونایی که خیلی لاغرن و صورتشون بی فرمه  برا تزریق های کم و فرم دهی ژل بهتره طبیعی تره ...

من خودم چربی مد نظرمه.. ولی انقد خوندم بعدچندسال آویزون میشه پشیمون شدم.. ژل چقدماندگاری داره عزیزم؟ 

همیشه؛ مراقب اشتباه دوم باش!                                        اشتباه اول حق توست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم چربی مد نظرمه.. ولی انقد خوندم بعدچندسال آویزون میشه پشیمون شدم.. ژل چقدماندگاری داره عزیزم؟ ...

بستگی به برند تزریقی و بدنت داره هر دفعه که تزریق کنی 40 درصدش دائمی میشه ینی با سه بار ترمیم دائم میشه

چربی ریسکه چون اگه بعدش بهت نیاد خوب نشه راهی نداره 

ولی ژل میشه آنزیم زد در کل من ژل رو پیشنهاد میدم چون ظاهرش طبیعی و قشنگ تره 

بستگی به برند تزریقی و بدنت داره هر دفعه که تزریق کنی 40 درصدش دائمی میشه ینی با سه بار ترمیم دائم م ...

ممنون گلم. شماژل زدی؟ چ برندی خوبه عزیزم؟؟ 

بستگی به نظر پزشکت داره. من خودم تزریق ژل پیش دکتر سارا بهروان انجام دادم و خیلی راضیم، البته نتیجه و ماندگاری به جنس ژلی که استفاده میشه هم بستگی داره. خاله م قبلا پیش دکتر بهروان تزریق کرده بود و راضی بود منم انجام دادم و خوشبختانه تا الان هم مشکلی نداشتم. مطبش سمت خیابان شریعتی بالاتر از میرداماده اینم شماره ش 021-26714051

بستگی به نظر پزشکت داره. من خودم تزریق ژل پیش دکتر سارا بهروان انجام دادم و خیلی راضیم، البته نتیجه ...

ممنونم😘