2777
2789

بهش بی محلی کنی ب نظرتون پیام میده بعد از چند روز ؟؟ 

دیگه اصلا بهش ن پیامی بدی ن چیزی ولی طرفتو خیلی دوس داشته باشی و خودشم بدونه که خیلی دوسش داری 

پیام میده به نظرتون ؟؟

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

0اگه بی محلی میکنه حتما ازت خوشش نمیاد دیگه. چرا پیام بده

بی‌محلی که نه زیاد مثلا سرش شلوغه همش میگه کار دارم و فلان 

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍

توجه زیاد باعث میشه یکی فکر کنه تا آخر کتاب وجودمون رو خونده و میدونه و بعد از اون دیگه چندان براش جذابیتی نداریم، البته همیشه حساب افراد با جنبه جداست، صادقانه پیام ندید و واقعا توی دلتون از اون سطح علاقه یه مقدار بیاید پایین تر، یعنی اینجوری نباشه که بدونه همین پیام ندادن هم نشونه انتظار شماست

بی‌محلی که نه زیاد مثلا سرش شلوغه همش میگه کار دارم و فلان 

عزیزم به خدا مردی که تو رو بخواد وقت تولید میکنه. از تایم شام و نهارش میزنه با تو وقت بگذرونه. آدم برا همه چی وقت داره، فقط تو اولویت‌ش نیستی. خودت رو سبک نکن. زیاد بهش توجه نکن.