2777
2789
عنوان

به نظرتون چی جوابی باید بدم ?!!!!!!!

293 بازدید | 17 پست

دخترم ۸ سالشه وهمیشه در درس و..‌..عالی هست از آنجایی که معلم یا اطرافیان بهش میگن چون تلاش میکنی وباهوشی و.....موفق هستی اون هم پیش پسر عمه اش این حرفها رو تکرار کرد خواهر شوهرم الان دومین بارشه که به صورت تمسخر وطعنه بهش میگه چشمت نزنن ومیخنده دخترم ناراحت میشه به نظرتون چه جوابی بده که بی احترامی نشه وکوبنده باشه البته پسر اونم همیشه از رو بچه گی میگه وفکر میکنم طبیعیه وفکر میکنم رفتار ایشون خیلی نادرسته حالا چی بگیم دیگه دهانش راببندد🤨

بگه آره اتفاقا مامانم همیشه برام اسپند دود میکنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بهتره به جای جواب دادن به خواهرشوهرتون به دخترتون بگید دیگه پیش اونا این حرفها رو نزنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره به جای جواب دادن به خواهرشوهرتون به دخترتون بگید دیگه پیش اونا این حرفها رو نزنه

اتفاقا گفتم ولی بچه اس دیگه بچه اونم میگه ولی من همیشه میگم احسنت انشاالله همیشه موفق باشی من کلا تیکه انداختن وتمسخر دیگران رو دوست ندارم وبلد هم نیستم 

خودتو بذار جای خواهرشوهرت به نظرم اصلا خوشایند نیست یکی بیاد جلومون بشینه از خودش تعریف کنه

درسته دخترت کوچیکه ولی دیگران فکر میکنن تو بهش یاد دادی که اینا رو بگه! 

پس قدغن کن دیگه هیچوقت از خودش تعریف نکنه یا اگه کسی ازش جایی تعریف کرده دیگه بازگو نکنه

خدایا شکرت🙏

اتفاقا گفتم ولی بچه اس دیگه بچه اونم میگه ولی من همیشه میگم احسنت انشاالله همیشه موفق باشی من کلا تی ...

پس به دخترتون بگید ایندفعه که عمه با حالت تمسخر گفت چشم نخوری در جوابش بگه مامانم بهم یاد داده اگه یکی باهات بد حرف زد جوابشو ندم. اینجوری عمش کاملا متنبه میشه.

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خودتو بذار جای خواهرشوهرت به نظرم اصلا خوشایند نیست یکی بیاد جلومون بشینه از خودش تعریف کنه درسته د ...

عزیزم اون کلا همه مسخره میکنه وتیکه میندازه  پسر اونم میگه ولی همه در حد تحسین پاسخ میدن ولی اون به بچه من وجاریهام همش تیکه میندازه ما کلا کم همدیگر رو می‌بینیم هر دفعه خودش میپرسه از بچه ها، بچه میگه شروع میکنه به تیکه وطعنه و....

خودتو بذار جای خواهرشوهرت به نظرم اصلا خوشایند نیست یکی بیاد جلومون بشینه از خودش تعریف کنه درسته د ...

ببا این تفکر بزرگ شدم ولی هر جا رفتم دیدم ملت دارن از هیچی خودشون تعریف میکنن دوره زمونه جوری شده خودت باید خوبی خودتو بگی!!!!!!!

ببا این تفکر بزرگ شدم ولی هر جا رفتم دیدم ملت دارن از هیچی خودشون تعریف میکنن دوره زمونه جوری شده خو ...

عزیزم نذار بقیه انقدر روتون تاثیر برارن که پا روی ارزشهای خودت بزاری ببین هیچ کس از کسی که هی از خودش تعریف میکنه خوشش نمیاد مطمئن باش صدساله دیگه هم همینه اگه کسی به رو خودش نمیاره دلیل نمیشه که اینمدلی خوبه و باید از خودمون تعریف کنیم ! تو راه خودتو برو مطمئن باش درسته 👌

به بچت یاد بده بگه عمه جون حسود هرگز نیاسود... در ضمن وقتی اون بچه تورو مسخره میکنه توام بچه اونو مس ...

چرا خوب ایطنوری که بدتره میافته تو یه چرخه معیوب دفعه بد اونا میگن 🤦‍♀️

چرا خوب ایطنوری که بدتره میافته تو یه چرخه معیوب دفعه بد اونا میگن 🤦‍♀️

عزیزم بعضیا دردشو نمی فهمن تا خودشون زخم خورده باشن .. منم هی سکوت میکردم هربار بیشتر توهین میکردن تا اینکه مثل خودشون شدم الان دیگه یاد گرفتن مودب باشن