2777
2789
عنوان

قرص لاغری الفا بهتره یا گلوریا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23448 بازدید | 38 پست
خانوما اینجور که خوندم الفا اسلیم بهتره طاهرا ولی بعد چندبار با چندروز مصرف وزن کم میکنین؟

وای من تازه فهمیدم بادرام دارم بال در میارم خیلی خوشحالم چندساله حامله نمی‌شدم بخاطر اضافه وزنم تنبلی تخمدان داشتم دوماه پیش از خانم جاوید قرص الفا اصل رو گرفتم ۸۵۰ پنجاه تا دونه بود خوردم ۱۲ کیلو کم کردم نه سر درد داشتم نه خشکی دهان داشتم فقط شب اولی یکم بد خواب شدم خدارو شکر میکنم که وزنم کم شد الان فهمیدم باردارم خدا خیر بده به خانم جاوید شمارشو میزارم خواستین ازش بگیرین به قرآن تبلیغ نیست حقیقته دلم میخواد همه به اون چیزی که میخوان برسن ۰۹۳۶۵۷۹۸۹۰۷ فقط زنگ نزنین پیام بدین بهش

وای من تازه فهمیدم بادرام دارم بال در میارم خیلی خوشحالم چندساله حامله نمی‌شدم بخاطر اضافه وزنم تنبل ...

سلام دوستان این شماره که گزاشتم برا خانم جاوید نیست مثل اینکه سو تفاهم شده شماره خانم جاوید هر کسی قرص میخواست به این شماره پیام بده ۰۹۱۱۷۹۵۳۸۱۹ خانم سمیرا جاوید ایشون هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان این شماره که گزاشتم برا خانم جاوید نیست مثل اینکه سو تفاهم شده شماره خانم جاوید هر کسی ق ...

من خریدم دوستم ولی امیدوارم تبلیغ تون صادقانه و درست باشه و منم وزن کم کنم 

شکر خدای مهربانم بابت تمام خوبی هاش❤❤❤

سلام من از خانم حقیقت گرفتم هم آلفا ازشون گرفتم هم قرص ناف الان یه هفته هست دارم استفاده میکنم حدودا 5 کیلو کم کردم همین که شماره گزاشته 09365798907 از این خانم گرفتم رو من که عالی جواب داد سایزم کم کردم امیدوارم که عوارضی نداشته باشه بعدن روم 😊😊

سلام من از خانم حقیقت گرفتم هم آلفا ازشون گرفتم هم قرص ناف الان یه هفته هست دارم استفاده میکنم حدودا ...

مرسی عزیزم جواب دادین. شماره عوض کردن همراه اول دادن  گفتن از خانم جاوید سفارش گرفتن 

سلام دوست عزیز شما قرص آلفا گرفتین ؟راضی هستین ؟ اصل هستش؟

سلام خانمی

من ۱۴ روزه مصرف میکنم 

اشتهام کم شده ولی یبوست گرفتم و زیاد وزن و سایز کم نکردم 

گفتن از روز ۱۵ ام دو تا مصرف کنم ولی خودم مردد هستم که اینکار رو کنم خطرناک باشه خدایی نکرده 

نه عزیزم اصلا قرص اصلی نداره آلفا هیچ جا ولی من با این قرص عوارضی که می گفتن نداشتم و اشتهام کم شده 

از خانم جاوید بگیر ، خانم حقیقت تمام تبلیغاتش کپی جاویدی و الکی هست تمام حرفاش 

جاوید هم قرصاش اصل نیست ولی عوارض نداره 

نگران نباش  

توکل بخدا 

من که فعلا کم نکردم حقیقت ولی امید دارم

سلام من از خانم حقیقت گرفتم هم آلفا ازشون گرفتم هم قرص ناف الان یه هفته هست دارم استفاده میکنم حدودا ...

چه تابلو تبلیغ می‌کنند. تاریخ عضویتت اینو میگه

سلام خانمیمن ۱۴ روزه مصرف میکنم اشتهام کم شده ولی یبوست گرفتم و زیاد وزن و سایز کم نکردم گفتن از روز ...

سلام عزیزم . مرسی جواب دادین . برای رفع یبوست کاری نکردین ؟ آب در طول روز چقدر میخورین ؟ در کنارش باشگاه یا پیاده روی نداشتین؟ 

من می خوام سفارش بدم دو دل بودم 

سلام عزیزم . مرسی جواب دادین . برای رفع یبوست کاری نکردین ؟ آب در طول روز چقدر میخورین ؟ در کنارش با ...

سلامت باشید 

چرا خانمی انجیر خوردم ، پیاده روی کردم ، آلو خوردم و ...

زیاد تاثیر ندلشت روی یبوستم که البته شدید هم نیست 

قرص بهم بی اشتهایی میده ولی کاهش وزن و سایز نداشتم 

باشگاه نمیرم ولی هر روز پیاده روی دارم 

یه من که جواب نداد و فقط عصبی ام کرده و بی اشتها 

کم خواب هم هستم گاهی