2777
2789

من یکسال و خورده ای عقد کردم 

مادرشوهرم از شب عقد مشکل انداخت تو زندگیم تا حالا 

حتی تا مرز طلاقم رفتم 

مادرشوهرم خودشو به مظلومی میزنه و همه رو یاد میده 

خیلی سیاست داره 

خواهرشوهرمم زیر زیری کاراشو می‌کنه 

کلا همشون خیلی رو مخ شوهرم میرن و یادش میده شوهرمو 

یه خانواده ی بی جنبه هستن و تا باهاشون صمیمی میشی پرو میشن و می‌خوان همش دخالت و ‌‌‌‌فضولی کنن 

من توی این یکسال با خواهرشوهرم و شوهرشو و بچه هایش خیلی خیلی خوب بودم و از جون براش مایه گذاشتم 

ولی اون توی مشکلات اصلا بهم زنگ نزد حتی شمارمو پاک کرد و مامانمو و بابامو از اینستاش انداخت بیرون و رفت پشت مامانشو گرفت و به شوهرم پیام میداد با بدکسی در افتادی 

من خیلی خیلی احترام میذاشتم و هیچ اشتباهی نکردم 

مادرشوهرم خیلی حسودیش میشه بهم 

همش شوهرمو یاد می‌داد و بینمون دعوا مینداخت 

یکماه الان مشکلات بهتر شده فقط خانواده هامون با هم خوب نیستن 

خواهرشوهرم حالا که تولد دخترش شده و بخاطر اینکه جلوی شوهرش ضایع نشه زنگ زد منم دعوت کرد 

میشه راهنماییم کنین باهاشون چه برخوردی داشته باشم 

چوری باشم تا دوباره اذیت هاشون شروع نشه 

از یه طرفم نمیخوام جلوی شوهرم خراب بشم چون مامانش جلوی شوهرم باهام خوبه سیاست داره 

من چجوری باشم؟ 

محل نده گرم نگیر 

کادوی فوق العاده ساده ای هم بخر 

باهاشون راجب هیچی صحبت نکن 

یه گوشه بشین 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه محترمانه رفتار کن ولی صمیمی نشو لازم نیست درباره مسایلت بهشون توضیح بدی هرچقدر کمتر در جریان کارات باشن اذیتاشون کمتره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

پیش شوهرت بد خانوادشو نگو توام سیاست بازی دربیار جلو شوهرت مظلوم باش ولی وقتی نبود مثل طلبکارا باش خجالتی نباش جلو شوهرت حسابی حواستو جم کن احترام بذاری اگه تکیه ای چیزی اومدن حتمن مودبانه با لحن خنده ملایم جوابشونو بده و نترس 

دیر برو، زود بیاااا، اصلا آتو نده. زیاد حرف نزن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پیش شوهرت بد خانوادشو نگو توام سیاست بازی دربیار جلو شوهرت مظلوم باش ولی وقتی نبود مثل طلبکارا باش خ ...

نمیتونن جلوی شوهرم تیکه بندازن 

حواسشون خیلی هست 

اصلا خودشونو خراب نمیکنن

اصلا حرف نزنم باهاشون؟

حرف بزن ولی درباره خودت برنامه هات درباره خانوادت اینا زیادنگو که نتونن دخالت کنن حرفای کاملا معمولی

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند