2777
2789
عنوان

سقط جنین قبل سه ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4562 بازدید | 24 پست
اگر روز قیامت بگه تو که شرایطشو نداشتی چرا بدبختم کردی چرا بخاطر لذتت اوردی چی اینا رو دارم با گریه ...

ما از آینده خبر نداریم نمیدونیم چی پیش میاد ببین گلم الان هردومون غصه داریم و ناراحت و نمیدونیم حکمت خدا چیه ،یکی مثل من کلی دوا دارو بخور و نذر و نیاز کن که اینبار سقط نشه یکی هم مثل شما 

ولی خبر داریم چی قراره بشه ؟ از کجا میدونی آینده چی میشه ؟ منم خییلی الان داغونم خیییییلی ولی بازم هیچ چاره ای ندارم جز اینکه راضی باشم به رضای خداوند

فقط میدونم اون بچه ما خلق نکردیم که الان اجازه گرفتنش هم داشته باشیم

انشاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد عجولانه تصمیم نگیر

کاش یکی درکم میکرد اگر اون بچه بیاد یعنی بدبختی راهی هم بلد نیستم چکار کنم    

عزیزم باید جلوگیری میکردی،الان ناشکری نکن،شاید قدمش خوب بود و مشکلاتت حل شد،من دخترم ک اومد برکت اومد ب زندگیم،

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما از آینده خبر نداریم نمیدونیم چی پیش میاد ببین گلم الان هردومون غصه داریم و ناراحت و نمیدونیم حکمت ...

عزیزم شیاف و...مصرف نمیکردی؟؟شاید همسرت ضعیفه یا مشکل خودایمنی داری،اول درمان کن بعد اقدام کن،ان شاءالله بحق شش ماهه کربلا یه نی نی سالم و خوشکل میاری

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
عزیزم شیاف و...مصرف نمیکردی؟؟شاید همسرت ضعیفه یا مشکل خودایمنی داری،اول درمان کن بعد اقدام کن،ان شاء ...

تمام آزمایش هارو رفته بودیم هیچکدوممون مشکل نداشتیم ،از اول بارداری هم شیاف و دوفاستون و آسپرین و چنتا داروی دیگه استفاده میکردم😔

تمام آزمایش هارو رفته بودیم هیچکدوممون مشکل نداشتیم ،از اول بارداری هم شیاف و دوفاستون و آسپرین و چن ...

عزیزم قسمت بوده،غصه نخور،ان شاءالله دامنت سبز میشه،مامان منم،منو بعذ چندتا سقط باردار شد و دقیقا وقتی ک دکترا گفتن بچه اصلا واست نمیمونه منو طبیعی باردارشد،بعدشم داداشم اومد،خدابزرگه،ان شاءالله بزودی یه پسر و یه دختر ناز میاری