شرمنده مجبور شدم اینجوری عنوان بزنم همه بیان. خیلی سبز خوبه فقط یه سوال اینا که از سایت خیلی سبز خرید کردن چجوری پیگیری کردن و چند روز بعد از زدن دکمه پرداخت رسیده دستشون؟
خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمیشناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
اره از سایت ها دیگه هم سریع تر رسید سایت بانگ کتاب پایتخت وخیلی سبز وگاج خوبن
آخه مسئله اینجاس من خواهرم شنبه امتحان نوبت اول داره کلاس هشتمه من انتظار دارم دیگه شنبه رسیده باشه ولی اگه تازه بخوان بدن پست که اینجوری خیییلی طول میکشه ، شهرستان هستم
چشا کاسه خونه قفله به اسمونه .... غمات واسه منه خنده هات واسه اونه-----دلم از نبودنت خیلی وقته خسته شده دیگه...هرکی میاد قبل سلام دادن امارتو میده...باباهنرمند!!! یه شهر اثارتو دیده... خدا جوابتو میده--------------------------- به ما که نمیخوری حداقل 2تا پیک بزن ب دیوار بخوری
چشا کاسه خونه قفله به اسمونه .... غمات واسه منه خنده هات واسه اونه-----دلم از نبودنت خیلی وقته خسته شده دیگه...هرکی میاد قبل سلام دادن امارتو میده...باباهنرمند!!! یه شهر اثارتو دیده... خدا جوابتو میده--------------------------- به ما که نمیخوری حداقل 2تا پیک بزن ب دیوار بخوری
آخه مسئله اینجاس من خواهرم شنبه امتحان نوبت اول داره کلاس هشتمه من انتظار دارم دیگه شنبه رسیده باشه ...
زنگ بزن خیلی سبز تلفنش
ولی خب خیلی عجله داری فعلا پی دی اف پیدا کنه
خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمیشناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند